Htc Wildfire S vs. Samsung Galaxy Ace?
Figyelt kérdés
Meik miért? Jah és mi a "másik" a Wildfire s-nek(azaz mint az s5830 nak?)2011. dec. 9. 18:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem Wildfire. Kisebb képernyő, de újabb Android, erősebb hardver. Ismerősöm sokszor panaszkodik, hogy rossz az Ace, tesóm Wildfire-je pedig tökéletes.
2/5 A kérdező kommentje:
A T-Mobile-ban más 2.3.3-as androiddal kapható, tudom mivel mellettem vette egy ember és láttam!
2011. dec. 9. 19:00
3/5 A kérdező kommentje:
A processzor gyengébb, a memória is kevesebb(igaz csak 20 mb-al) és az aksi is a ws-ben de mindenki dícséri. Miért??
2011. dec. 9. 19:01
4/5 anonim válasza:
A Wildfire S jobb, de az is gyenge hardverileg, csak a minősége jó. Ha erős telefon kell ennyiért, Xperia Minit vegyél. Az Ace meg szimplán szar.
5/5 anonim válasza:
Én a Galaxy sorozatból semmit se vennék, mert mindegyiknek van abban az árban egy jobb "vetélytársa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!