Milyen új telefont vegyek?
Sziasztok! Azért fordulok hozzátok mert ti biztosan tudtok segíteni! Első telefonom volt a K750i, amit amikor megjelent 15e forintért vettem. Utána apukám telefonját használtam az N70-et.. Kis különbség.. DE valahogy nekem mégis a szívemhez nőtt a k750i. Amikor ugye megjelent a k750i akkor amellett, hogy nem volt Qvadrága, nagyon sok xtra is volt rajta. ugye ez akkor (nem is tudom,hogy mikor jelent meg) hatalmas nagy újítás volt 2 megapixel. Nos szeretnék egy új telefont, de ne legyen drágább mint 60-70.
Amire kell a telefon
- Zenelejátszás (suliba befele hallgatnám a héven)
- Ébresztő (bár ez mostmár mindenben van)
- Kamera, video stb..
- Naptár,meg feljegyzések (de ez is van már mindegyikben)
- Bluetooth..
- Ne legyen 2x 2 cm-es kijelzője
- Javas alkalmazások fussanak rajta, valamint ha van giroszkóp az sem baj ( bár az nem fontos :) )
Nagyon megköszönném, hogyha tudnátok segíteni!
üdv: radeon
szia! szerintem vegyél Nokia 5800-at vagy LG ku990-t.. kritériumaidnak megfelelnek és szép nagy kijelző :D bár nem tudom, hogy állsz az érintőképernyővel..
üdv
szerintem a nokiát vedd meg.
nekem is olyan van, nagyon bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!