Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen új telefont vegyek?

Milyen új telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Azért fordulok hozzátok mert ti biztosan tudtok segíteni! Első telefonom volt a K750i, amit amikor megjelent 15e forintért vettem. Utána apukám telefonját használtam az N70-et.. Kis különbség.. DE valahogy nekem mégis a szívemhez nőtt a k750i. Amikor ugye megjelent a k750i akkor amellett, hogy nem volt Qvadrága, nagyon sok xtra is volt rajta. ugye ez akkor (nem is tudom,hogy mikor jelent meg) hatalmas nagy újítás volt 2 megapixel. Nos szeretnék egy új telefont, de ne legyen drágább mint 60-70.

Amire kell a telefon

- Zenelejátszás (suliba befele hallgatnám a héven)

- Ébresztő (bár ez mostmár mindenben van)

- Kamera, video stb..

- Naptár,meg feljegyzések (de ez is van már mindegyikben)

- Bluetooth..

- Ne legyen 2x 2 cm-es kijelzője

- Javas alkalmazások fussanak rajta, valamint ha van giroszkóp az sem baj ( bár az nem fontos :) )

Nagyon megköszönném, hogyha tudnátok segíteni!

üdv: radeon

2009. máj. 16. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:

szia! szerintem vegyél Nokia 5800-at vagy LG ku990-t.. kritériumaidnak megfelelnek és szép nagy kijelző :D bár nem tudom, hogy állsz az érintőképernyővel..

üdv

2009. máj. 16. 08:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az érintőképernyő nem bajom! De az LG nem sz@r? Nekem mindenki azt mondta, hogy olyat a büdös életbe ne vegyek.
2009. máj. 16. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem a nokiát vedd meg.

nekem is olyan van, nagyon bejön

2009. máj. 16. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyik osztálytársamnak is olyan van. Nem akarok ismételni! C902??
2009. máj. 17. 17:15
 5/6 anonim válasza:
Nokia 5610 expres music.Nagyon jó kis szétcsusztatós telcsi,és kiváló képeket készít rádaásul olcsó is.Én ilyet vettem ajándékba a barátnömnek,és nagyon bejön neki.Majd írd meg,hogy milyen mellett döntöttél! Üdv. 21F
2009. máj. 22. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Nos gyerekek. Kaptam egy jó lehetőséget, hogy c902-t olcsón vehetek meg. úgyhogy azt veszem meg. Köszi minden választ. üdv 14/f
2009. máj. 25. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!