Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon nagy gondom van,...

Nagyon nagy gondom van, tudnátok segíteni? Amerikában magyar mobil, működhet?

Figyelt kérdés

Amerikában vagyok, fél éve jöttem ki. Volt egy telefonom, t-mobil, itteni minden jó volt, csak tegnap elhagytam, soha nem csináltam még ilyet és nagyon mérges vagyok. Na most mire veszek egy újat az elég sok idő, mert ilyen csomagban vagyunk, és 3 hét mire lekapcsolják. -.-''

Végülis ez nem is fontos, de mikor kijöttem, mivel egyedül jöttem hoztam magammal az otthoni, kártyás, t-mobilos mobilomat, érintő képernyős, de nem okostelefon sajnos. Még anyukámtól kaptam tavaly előtt karácsonyra, na mind1 nem ez a lényeg. Nem szeretném azt csinálni, hogy apum feltöltse nekem mindig, mert az nagyon drága lenne. Venne nekem keresztapum egy telefont, csak nagyon drága, és amit szeretett volna venni karácsonyra nekem azt így nem tudná meg venni, és nagyon mérges vagyok hogy hogy történhetett ez. Iskolában nem adták vissza, tehát valaki elvitte. -.-''' Gondoltam, hogy ha függetlenítem lehetne, még ha nem is sok időre az is jobb volna, mintha most rögtön kéne vennem egy telefon, de nem vagyok benne biztos hogy ez működni fog-e. Nagyon kérem aki tud az segítsen, nagyon megköszönném. :)

Köszönöm <3

2011. dec. 8. 22:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ja még azt hogy nem voltam dühös minek legyek? meg gugiztam én előtte kb 2 órát azért is kérdeztem meg itt :)

hallgatni meg arany :)

2011. dec. 14. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!