Nokia N9 telefon milyen?
Figyelt kérdés
Tudom elég sokan mondják,h a Nokia már rossz meg minden,de télleg ilyen rosszak lennének már az újak is??
Meg miben rosszabak mint a többi érintőképernyős telefonok? (sony,samsung,stb)
Itt egy link:
2011. dec. 8. 18:30
21/33 anonim válasza:
HTC Sensation. Jobb, minsőségibb a Samsungnál. Árkategóriájában verhetetlen.
23/33 anonim válasza:
Na az utolsón jókat röhögtem. Megint egy "hú ezt olvastam valahol a neten, most gyorsan továbbítom" fajta ember. Volt már a kezedben a MeeGo? Mert ha nem, akkor ne ítélkezz felette.
24/33 anonim válasza:
hát nem volt még a kezemben de ha nem lenne halott akkor mért csak ezt az egyetlen egy telót gyártották le vele én elhiszem h. ez a mobil minőségi meg stb stb de ennyit nem ér meg én aztmondom
25/33 anonim válasza:
meegóra van olyan mint androidnál h. kitalálom h. na ez és kell ezt a akarom vezérelni ezt akarom csinálni és felnézek torrentre és vagy marketre vagy csak valami ütős 3d játékot leszedek rá ami ugyanúgy álltalában iphone-ra is létezik de a meego vajon ugyanilyen szabad ugyanennyi mindent támogat ugyanezt meglehet vele csinálni? távoliasztalkapcsolat torrentkliens program most csak így ezek jutottak eszembe de játékok terén nemhiszem h. túl sokat írtak volna át rá a híresebbek közül ez a telo nem szar de a tudáshoz képest indokolatlan az ára a sima n8 sokkal jobb fényképezés és videózás kapcsán a symbian belle meg azért talán még mindíg komolyabb helyen van mint a meego szal nem volt rossssz ötlet de akkor miért pang? miért nem kezdenek vele valamit?
27/33 anonim válasza:
Figyelj, az Apple sem éri meg az árát, mégsem engedik lejjebb. Túl van árazva, ennyi. Az N8-at hagyjuk, hardverileg egy kijelzőt tekintve egy harmatgyenge darab. A játékokról pedig annyit, hogy arra ott a konzol meg a PC. Nem erre tervezik őket...
28/33 anonim válasza:
Manapság a többség azért vesz telefont hogy több dolgot tudjon helyettesíteni 1 készülék!
ha kamera akkor ott van a fényképezőgép, ha játék akkor konzol stb..
akkor miért adunk ki több tízezreket egy telefonért ? akkor legyen benne minden jó ha ennyit kiadunk 1 telefonért!
29/33 anonim válasza:
Igen, fényképezzen jól, helyettesítse az mp3 lejátszót stb. De egy 3,x inches kijelzőn akarsz játszani? Ez olyan dolog, hogy a netre is fel ugrok a telón néha, igen, de mégsem tud egy laptop-ot helyettesíteni. 2 óra alatt megbolondulnék ezzel a kis kütyüvel...
30/33 anonim válasza:
akkor nem 3 incseset kell venni hanem 4 vagy több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!