Iphon 4 bluetooth?
Na szóval egy két ismerősömnek van iphone 3gs-e és azt hallottam ,hogy iphonokkal nem lehet más készülékekre/ről küldözgetni. Telefon vásárlás előtt állok 3 kiszemeltem van eddig. Iphone 4 , Samsung galaxy S plus és ha esetleg több cashem lenne Galaxy S2 de nekem fontos lenne a bluetooth.
Szóval Iphone 4-el sem lehet küldeni/fogadni fájlokat bluetoothon vagy ezt kiküszöbölték esetleg valami appal megoldható?
Köszi a válaszokat.
"az iBluetooth appel bármilyen eszközre lehet vele küldeni..." kicsit keresgéltem gyakorikérdéseken és ezt találtam.
Remélem segít.
tanusítom , fél éve van iPhone 4 em és imádom , nem bántam meg , h ezt vettem ,tanusítom az előttem szóló válaszát ,"az iBluetooth appel bármilyen eszközre lehet vele küldeni..."
de amúgy szerintem neked sem fog hiányozni a bluetooth , de ezzel a progival megoldható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!