Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most mitévő legyek? (Vodafone)

Most mitévő legyek? (Vodafone)

Figyelt kérdés

Volt egy telefonom ami 1 év után lecseréltem, édesapám pont akkor csinált új hűségnyilatkozatot és arra vettük az új telefont. Ő megkapta a régi telefonomat, de az 2 év után megadta magát, így az én hűségnyilatkozatomat hosszabbította meg. Most ez a telefon 2 éves, és már kezdi megadni ő is magát... A lényeg, hogy szerettem volna újat venni, de Flotta díjcsomagom van és bevezették ezek számára Augusztustól, hogy CSAK egy összegbe vehessék meg az új telefont(én pedig előfizetésre akartam). És ilyenkor mit tudnék kezdeni?? Mert mivel kell fizetnem a kártyáért egy évig így másik mobilszolgáltatót se tudok választani...(ahol ugyanaz a készülék 20e Ft-al olcsóbb!!) És ilyenkor mit tudnék tenni, hogy kilépjek ebből a flottából?? Mert most akkor maradnék a VODAFONE-nál ha részletbe tudnám megvenni a telefont!

Apám számláját megint nem tudom lemondani ugyanis őneki fontos a flotta díjcsomag ugyanis kollégáival jobb ha ingyen tud beszélni...

2011. dec. 7. 23:37
 1/1 anonim ***** válasza:
A te előfizetéseden díjcsomagot módosítasz, és belépsz egy publikus díjcsomagba. Így annak megfelelő kedvezményre leszel jogosult.
2011. dec. 8. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!