ZTE Skate, vélemények?
egy eléggé érdekelne, tulajdonosok véleménye a telefonról, gyorsaság(mennyire akad a menü vagy hogy mennek rajta animált dolgok), strapabíróság(ok hogy műanyag de mégis, bírja a telefon?), tapasztalatok(észrevételek a telefonnal kapcsolatban, mi tetszik mi nem?), illesztések(mekkora rések vannak hátlap és telefon között, mennyire passzol rá stb.), megbántátok e, hogy megvettétek, esetleg ajánlanátok valami jobbat?
ha valaki t-mobil-nál vette a telt, leírná mi volt a csomagba?
valami ilyesmi dolgok érdekelnének, válaszotokat előre köszönöm :)
helló!
tegnap vettem egyett és nagyon jó. néha-néha akadozik, de nem is erre lett kitalálva. oriási. 4,3" kijelző. viszonylag jó képeket készít, meg voltam elégedve. ami rossz h nincs az oldalán a fényképező, hanem csak a kameránál, de meg lehet szokni.
én t-nél vettem voltbenne: kétrészes töltő (az egyik része az usb), magA a készülék, egy hetzet (jack dugó), leírás, aksi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!