Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Skate, vélemények?

ZTE Skate, vélemények?

Figyelt kérdés

egy eléggé érdekelne, tulajdonosok véleménye a telefonról, gyorsaság(mennyire akad a menü vagy hogy mennek rajta animált dolgok), strapabíróság(ok hogy műanyag de mégis, bírja a telefon?), tapasztalatok(észrevételek a telefonnal kapcsolatban, mi tetszik mi nem?), illesztések(mekkora rések vannak hátlap és telefon között, mennyire passzol rá stb.), megbántátok e, hogy megvettétek, esetleg ajánlanátok valami jobbat?

ha valaki t-mobil-nál vette a telt, leírná mi volt a csomagba?

valami ilyesmi dolgok érdekelnének, válaszotokat előre köszönöm :)

2011. dec. 7. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hello! A napokban vettem én is, sok tapasztalatom nincs, de ami van, azt leírom, szépen sorrendben. 1.) nem árt mellé egy bőrdíszműves ismerős, ugyanis nehéz tokot találni hozzá, amibe elfér. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a t-mobile üzletben egyáltalán nem tudtak passzoló tokot adni, s csak a harmadik mobilos szaküzletben sikerült egyet nagy nehezen találni. Mindenesetre SE Arc-hoz tervezett tokokat próbálták szinte mindenhol, eredménytelenül. 2.)Strapabírónak tűnik, a hátlapot nehéz lefeszíteni, méginkább, ha nem akarod összekenni ujjlenyomatokkal. 3.)fekete, úgynevezett zongoralakk hatású műanyag a hátlap -ez nagy negatívum, de ettől még szívem csücske. 4.) illesztések pontosak. remélem azok is maradnak 5.) kamera egy sony ericcsonhoz vagy lg-hez viszonyítva szegényes beállítási lehetőségeket kínál, de így is príma képekre képes 6.)kijelző jól reagál a nyomkodásra, a multitouch is jól megy 7.)a t-mobile töltőfejet-adatkábelt-headsetet-leírást-sim kártyát ad 8.) sokáig gondolkoztam, meg vegyem-e, végül megvettem, nem bántam meg, ajánlom másoknak is 9.) nem fagyott még a rendszer, nem akad, pedig napok óta nyomkodom, nyüstölöm. Ja... 10.) az alap zenejátszóban nincs eq, de ha kell (és pediglen kell), a marketből lehet szedni olyat, ami tud eq-t. A leírtakból asszem leszűrődik, hogy két problémám van vele, a hátlap anyaga, és az eq hiánya. Utóbbit már orvosoltam, előbbit majd megszokom. Nálam 5-ös a cucc...
2011. dec. 18. 18:12
 2/7 Imnotkocka válasza:
én nagyon szeretnék egy zte skate-t, de én olyan "primitív"-nek nézem, a kijelző baromi jó, de alap android meg ilyenek meg nagyon sokan aztmondják hogy akad mindig meg nem lehet vele 1 jót játszani ezek igazak? segítsetek, légyszi és ha nagyon nem ajánljátok a telót, akkor mondanátok valami jobbat légyszi? xperia minit 10000x hallottam már de az nem nagyon tetszik, mert nagyon kicsi a képernyője amúgy nagyon is jó lenne
2012. jan. 6. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:

helló!

tegnap vettem egyett és nagyon jó. néha-néha akadozik, de nem is erre lett kitalálva. oriási. 4,3" kijelző. viszonylag jó képeket készít, meg voltam elégedve. ami rossz h nincs az oldalán a fényképező, hanem csak a kameránál, de meg lehet szokni.

én t-nél vettem voltbenne: kétrészes töltő (az egyik része az usb), magA a készülék, egy hetzet (jack dugó), leírás, aksi.

2012. jan. 7. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Kb egy hónapja nyüstölöm folyamatosan. Személyes véleményem szerint megéri az árát, még a mostani árát is. Amúgy a teló jól össze van rakva, illesztések pontosak, műanyag tényleg, de hát mit vársz? Szinte mind az. Működés. Szerintem jól megy, nálam nem nagyon akadozik, talán egyszer akadt meg...Animált dolgok alatt nem tudom mit értesz. Flash playerrel megy a beágyazott flash videó, flash játék, youtube videokhoz az alkalmazás által akadásmentesen férsz hozzá, ha a net bírja. Szerintem best buy, ráadásul vannak már szuper főzött rom-ok amikkel méginkább jobban ki lehet használni, de a gyári sem rossz. A sebességét meg ne a youtube-os tesztvideók alapján értékeld, mert a legtöbb hivatalos média a nem végleges kiadást kapta, ami eltért a véglegestől szoftveresen is, és külsőre is. Ezt több médián olvashatod is, ha figyelsz.
2012. jan. 7. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat közbe lett egy htc sensation, de azért tényleg köszi a választ mindenkinek, aki később akar venni ilyen telefont legalább látja, hogy mi a véleményetek :)
2012. jan. 8. 04:17
 6/7 Imnotkocka válasza:
énis köszönöm a válaszokat, szerintem akkor zte skate lessz
2012. jan. 8. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem is *.*
2012. márc. 4. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!