Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények, tapasztalatok az...

Vélemények, tapasztalatok az LG Arenaról?

Figyelt kérdés

iPhonet szerettem volna, de a kamera felszereltsége elég gyenge, számomra pedig ez a legfontosabb (fényképező, videófelvétel, vaku). Továbbá Pannonos vagyok és szeretnék ennél is maradni. Most láttam az LG Arenat, szeretnék róla véleményeket. Ha jól tudom itt jobb a fényképező és tud kamerázni is. Vakuról tud valaki? És ezt lehet Pannonnál kapni? Esetleg tapasztalatok?

Köszönöm.

2009. máj. 15. 14:59
 1/1 anonim ***** válasza:
én most akarok venni tényleg nagyon jó videókat csinál nekem a kedvencem a rádiadás lesz h. tudok adást csinálni egy beállyított frekvencián a rádióba persze csak közelről.
2010. dec. 3. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!