Az lg arena egy iphone klón?
szerintem teljesen nem hasonlit
talán annyi h érintöképernyös mindakettö :D
de lehet azért látom igy mert iphoneomvan..
Egyáltalán nem iphone klón. A klón telefon ugyan olyan kinézetre és méretre, csak a tudása kissebb, de az lg arena kissebb mint az iphone, a tudása meg nagyobb, és a menüje is sokkal jobban van megcsinálva (mármint az arénát még csak tesztek alapján láttam). Szóval inkább iphone nagyon nagy vetélytársa, sőt iphone killer ahogy mondani szokták.
Személyes véleményem az iphone-ról meg hogy egy rakás sz*r, egyszerű fix fókuszos 2 MP-s kamera nincs videófelvétel, nem biztonságos, stb. az iphone 3Gs már jobb annyiba, hogy tud viót felvenni, autófókuszos a kamerája, és 3MP-s, meg lehet mms-t küldeni, de akkor sem valami nagy. Az Iphone-ban csak annyi a jó, hogy multitouch, és nagyon nagy érintőkijelző, ami mellesleg a legjobb, legérzékenyebb a telefonok közül, de ez sajnos gyenge tudással párosul, érnie kell még az apple-nek a telefonokhoz.
volt már pár érintő kijelzős telefonom,de mikor most megvettem az LG Arena-t,nagyot csalódtam pozitív téren :))) tényleg mindenféle túlzás nélkül volt,hogy elgondolkoztam hogy adhatják 35-40ezer között itthon ezt a telefont mert szerintem símán megér egy 45öt is. node lényegtelen. szerintem nagyon korrekt telefon árához képest,mondhatni okos is ráadásul tele fx-el úgy,hogy nem lassúl meg stb....ellentétben sok telóval amit a napokban adnak ki,és ha fordul a menü,akkor megáll a világ...az Arena-ban összvissz egy dolog nem tetszik...ha már tényleg ilyen korrekt telefont hoztak össze,hogy az istenbe nem lehet állítani pl. hátteret...ezek apró,de mégis idegölő dolgok...persze nem emiatt múlt a vásárlás,de érdekes :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!