Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Myphone nagyimobilja van...

Myphone nagyimobilja van valakinek? Tapasztalatok érdekelnek.

Figyelt kérdés

Internetről, rendes helyről akarom rendelni garanciával.

Az olcsóbb kategória érdekel, 1030, 1050, 1060, 1070.

Főleg az 1030 érdekel.

Olyan mobilt szeretnék karácsonyra venni anyósomnak, amin látja is az sms-t. Vannak nagy képernyős mobilok, de azokon kicsik a karakterek. Ezeken a mobilokon láttam azt, hogy tényleg nagyiknak készültek. Habár nem tudom, hogy a sok oldalgomb bekavar e nekik. Végül is a kezelését előbb-utóbb megtanulja, már a számítógépet is megtanulta bekapcsolni, meg ezt-azt tud rajta, úgyhogy nem reménytelen:D

Az érdekelne még, hogy ha küldök rá sms-t egy másik telefonról (nokia), akkor megkapja e rendesen, vagy ha hívom rajta mobilról vagy vezetékesről, akkor jó e a telefon.

Tulajdonképpen nem nagyon használná, csak néha ha elmegy valahova, jó lenne, ha elérhető lenne.

Külföldön élünk párommal, és egy-egy sms-t néha jó lenne, ha tudnánk neki írni.

2011. dec. 6. 08:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Netes rendelés, megbízható helyről, akkor a speedshop-ot tudom ajánlani.

[link]

2011. dec. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!