Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tegyek, ha beázott a...

Mit tegyek, ha beázott a telefonom?

Figyelt kérdés
Tegnap este beleejtettem a fürdőkádba és beázott. Most nem jó néhány gomb és nem tudok telefonálni sem. Meddig várjak vele, míg kiszárad magától?
2009. máj. 14. 21:02
 1/4 anonim válasza:
Szedd szét amennyire csak tudod (fedél, akku, kártya ) és hagyd száradni legalább 24 órát. Ha utána működik normális, akkor örülj, ha nem próbálkozz szervízben. Én így szoktam:)
2009. máj. 14. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Ó, az enyém egy pohár Kőbányai világost fogyasztott el. Kivettem belőle az aksit, megtörölgettem, a sim kártyát is amennyire tudtam.

2 hétig meg volt halva szegény, aztán egyszercsak magához tért, bár a sör miatt eleinte kicsit nehezen akartak a gombok engedelmeskedni, de most már minden O.K.

2009. máj. 15. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt kiszárítod (szétszedett állapotban) mosd ki desztillált vízzel. Az ugyanis nem vezeti az áramot, így megszünteti a szennyezett folyadék által okozott esetleges rövidzárlatokat.
2009. máj. 15. 14:30
 4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de én egy tál rizsbe raktam 15 úrát állni és működik (persze szétszedve)
2012. ápr. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!