Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szükségem van mobilinternet...

Szükségem van mobilinternet letiltásra, vagy így nem fog pénzt levonni? (APN droid. Stb. )

Figyelt kérdés

Olyan díjcsomagra fizettem elő, amiben van internet is. Azt írják, hogy miután leforgalmaztam, nem lesz túlforgalmazási díj. Akkor ha nem tiltom le a telóról a netet és felmegy valamiért, vagy frissít, akkor abból fog használni ami a díjcsomagban benne van, nem? És nem von le pénzt és nem számláz ki.

Köszi

2011. dec. 4. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

azt kell megbeszélned a szolgáltatóddal,hogy te olyan csomagot,programot (nevezzék akárminek is) akarsz, hogy ha lefogy a keret,akkor egyszerűen blokkolja a netet,tiltsa le

úgy ahogy van,ahogy a kártyás telefonok esetében a hívás és sms se lehetséges,ha a kártya egyenlege lefogy.

2011. dec. 4. 18:58
 2/5 A kérdező kommentje:

"A csomagban foglalt havi belföldi adatforgalom felhasználását követően a le- és feltöltési sebesség legfeljebb 32 kbit/s-ra csökken a következő fordulónapig, túlforgalmazási díj nélkül."

Akkor nem tiltja le csak kb. használhatatlanra lassítja.

2011. dec. 4. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Használható az, én egyszer értem el a végét (50 megás netem van, 46-nál jött az sms, hogy belassítják...), de kb semmi változás nem történt. Addig se jútúboztam vele, utána se, de emailre, gyakorikérdésekre ugyanúgy jó volt. És nem, nem kell fizetni.
2011. dec. 4. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
A telefonon beállítható, hogy önállóan ne netezzen, ne frissítsen, ne csináljon semmit. Nehogy a telefon vigye a puskát...
2011. dec. 4. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ment a zöld kéz. :)

2011. dec. 4. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!