Húskloffoló kérdése:
Galaxy mini vs. ZTE Skate?
Figyelt kérdés
épp telefon vásárlás előtt vagyok,de nem könnyű a választás!2011. dec. 4. 12:43
1/17 anonim válasza:
Miért ne lenne könnyű? A két készüléknek nincs összehasonlítási alapja. A Skate toronymagasan veri a Mini-t.
2/17 A kérdező kommentje:
mobil arénán most néztem meg a két telefont,és meg kell hogy mondjam,nem egyértelmű :S persze a tesztelők is csak emberek! a semminél mégis több információt tudtam meg :) kösz a választ!
2011. dec. 4. 13:53
3/17 anonim válasza:
Mobilaréna egy fos, inkább nézz meg valami normális review-t, van számtalan.
4/17 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem érződik a különbség?
ZTE - Samsung
800Mhz proci - 600Mhz proci
216ppi-s kijelző - 142ppi-s kijelző
vagyis 72%-os képélesség vs 47%
512MB RAM - 256MB RAM
5MP-es kamera, autofókusz, vaku - 3MP-es normál kamera
1420mAh-os akku - 1200mAh-os akku
Még mindig nem érződik az a világméretű különbség?
6/17 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy igaza van. Mobilaréna tényleg egy hulladék.
De szerencsére van számtalan igényes oldal a témában. Engadget, CNET, Pocketnow, Phonedog stb.
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket :D
2011. dec. 4. 16:36
8/17 anonim válasza:
Azt számold még bele, hogy az a "nagyszerű" Skate-nek mivel nagyobb a kijelző felbontása ezért egy 800 mhz-es processzor nem fogja tudni nagyon vinni a komolyabb játékokat.
9/17 TOMAtm válasza:
ki a franc játszik telefonnal?arra ott a box360 meg a 117cmes ledtv...
10/17 anonim válasza:
ha nem csinál semmit a telefonnal,akkor nem kell neki okos telefon!és ki játszik LCD tv-vel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!