Milyen HTC telefont vegyek?
Figyelt kérdés
az a lényeg hogy legyen szép nagyon gyors jo audi és hifi meg a kamera2011. dec. 4. 10:24
11/15 anonim válasza:
Nem. Az XL a butított változat, amint írtam. A sima Sensation és az XE fényévnyit ver rá az XL-re!!!
12/15 A kérdező kommentje:
és miben jobb az xe az xl -nél ? de most komolyan irjátok ide köszi(ésne az árat -.-!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 7. 16:38
13/15 anonim válasza:
Miben jobb az XE?
1. Kijelző (sokkal élesebb az képe, mondhatni összehasonlíthatatlan)
2. Akkumulátor
3. Full HD videofelvétel
4. Beats Audio technológia
5. Ezek kívül a súlya is könnyebb, az, hogy olcsóbb, pedig már csak plusz. Hogy mit jelent az XL ára, azt még szerintem a HTC sem gondolta jól át...
14/15 anonim válasza:
És amint írtam, a sima Sensation-t mégjobban megéri, mert jobb a proci (tehát gyorsabb). Az XE esetében a Beats Audió végett fizetsz többet. Az XL esetében halvány lila gőzöm sincs miért fizetsz. A kijelzője harmatgyenge darab, nem tudom, hogy gondolták ezt az árat. Nem fér a fejembe...
15/15 anonim válasza:
És most nézem épp, hogy az XE procija kétmagos, az XL-é pedig szimpla. Szóval a processzor is jóval gyorsabb. Továbbá a GPU is komolyabb az XE-ben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!