Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy ace telefonhoz...

Samsung galaxy ace telefonhoz gyárilag rajta van a kijelzővédő fólia?

Figyelt kérdés
Furcsán hangzik de halottam már azt is hogy nincs rajta alapból és könnyen karcolódik. Válaszokat előre is köszönöm.

2011. dec. 3. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
van rajta csak sajna van rajta android figura és ezért lekell szedni am nagyon hülyeség hogy könnyen karcolodik gorilla glass üveg van rajta ami nem karcolodik nekem is ilyen van kulcsok közt van meg minden és 1 karc nincs rajta már tűvel probáltam karcolni hogy megnézzem hogy birja semmi karc nincs rajta :)))
2011. dec. 3. 22:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ megvettem a telefont. Rárakattam egy másik fóliát az üzletben, bár kicsit levegős, rem nem válik le.

Am a 3gt ugy kapcsoltam ki hogy beállítások-vez.nélküli hálózatok-mobilhálózat, és ott kivettem a pipát a csom. haszn. kapcsolatokból. Ugye jól csináltam ?

2011. dec. 12. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ha nem netezel akkor jól csináltad deha netezel és nem akarod hogy az akksija nagyon merüljön akkor ugyanott kipipálod a 2g használatot :)
2011. dec. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!