Fekete Baldvin kérdése:
Samsung Galaxy Ace jó telefon? Gyors?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 21:26
21/32 FAKESZmester válasza:
és miben lenne már jobb?
22/32 anonim válasza:
Használd mindkettőt, és meglátod. :) A Samsung gyári romja nem tartozik a legstabilabbak közé. Főzött rommal lehet, hogy változna a helyzet, de ha a gyári romot nézed, akkor a 2.2 ellenére a One Touch stabilabb telefon. Az Ace olyan dolgokat produkál néha, hogy a fejem fogom (napi szinten lefagy, nem reagál a szenzorokra, stb).
23/32 FAKESZmester válasza:
Telenor One Toucht még nem volt alkalmam kipróbálni de az én Ace-m nemszokott lefagyni kivéve azt az egy esetet amikor vagy 2x újra kelett indítanom valamiért
pont most gondolkodok valamilyen főzött ROMban sztem fel is rakok valamit
24/32 anonim válasza:
Nekem még egyszer sem fagyot le T-Mobilis 2.3.3 rommal. És nem csinált semilyen rendellenes dolgot.
25/32 anonim válasza:
Pont most gondolkodom,hogy vennék egy ilyen telefont az asszonynak.Nekem Telenor One Touch 990-em van,már használom több mint fél éve hibátlanul,de úgy gondoltam ne legyen ugyanolyan telónk az asszonnyal.Most korrekt áron meg lehet venni a Telenornál az Ace-t,emiatt gondoltam rá.
26/32 anonim válasza:
@09:37
Ne vegyél, már egy éve is szemét volt, nemhogy most. Ha nem akarsz még egy OT990-et venni, akkor csakis Sony.
27/32 anonim válasza:
De nézegetve a Telenor árlistáját,nem nagyon van másik teló,ami annyira számításba jöhetne,hisz most levitték 19900-ra az árát alap előfizuval.Gondolkodtam még a Sony Ericsson Live with walkman-en,csak annak kisebb a kijelzője,igaz egy újabb készülék,amúgy komolyabb ,erőseb hardverrel.Nem tudom.
28/32 anonim válasza:
Hát az a 3.2-es kijelző nem annyival kisebb, a sokkal erősebb hardver miatt fel se fog tűnni pár óra után.
Hosszabb távra is a Live, hamarosan (talán 2-3 hét múlva) jön rá az android 4 ics.
29/32 anonim válasza:
Meglátjuk asszonynak melyik jön be jobban élőben.
30/32 anonim válasza:
Hát nehogy az legyen a végén, hogy ha megveszed a Live-ot az asszonynak és lecseréld majd a tiédre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!