Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az 1 CPU mag 1.5GHz jobb mint...

Az 1 CPU mag 1.5GHz jobb mint a 2 CPU mag 1.2GHz?

Figyelt kérdés

Szoval telefont akarok venni es ket varians van HTC Sensation( 2cpu mag 1.2GHz) es HTC Sensation XL(1cpu mag 1.5 GHz) es a kerdes az lenne , hogy melyik telefon jobb es miert! Es melyiket vegyem?Itt egy osszehasonlitas a kettorol de nem tudom leszurni belole , hogy malyik a jobb!: [link]

A valaszokat elore is koszonom!

2011. dec. 2. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A sima Sensation mindenben sokkal jobb (összehasonlítást találsz az XL mobilarénás tesztjében).

Mellesleg, ha ennyiből nem tudod eldönteni, nem is való neked ilyen telefon. (Nem sértés, csak jó tanács.)

2011. dec. 2. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy melyik telefon a jobb az nem tudom,de azt viszont igen,hogy a 2 CPU mag az összesen 2400GHZ-t tud,az 1 CPU magos értelem szerűen 1.5GHZ-et tud.900-Mhz vel tud többet a kétmagos proci.
2011. dec. 2. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A sima Sensation-t vedd. Csatlakozom az elsőhöz. Talán annyival egészíteném ki, ami fontos, hogy a kijelzője is sokkal szebb. Az XL-nél már kevés a felbontás akkora mérethez...
2011. dec. 2. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!:D
2011. dec. 2. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:

jól mondják az előttem szólók!

Sima Sensation a jobb!

2011. dec. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!