Milyen telefont ajanlanatok 70ezer ft ertekben?
Figyelt kérdés
Szoval telefont szeretnek venni! Ami fontos fusson rajta minden letezo (androidos) jatek! Legyen Androidos! Legyen gyors es birja sokaig az akuja!Ezek a fo szempontok!Elore is koszonom!2011. dec. 1. 16:17
1/9 anonim válasza:
Üdv!
Én személy szerint az LG Optimus Black P970-et ajánlom
79 ezer Vodafonnál és ez egy felsőkategoriás telefon középkategóriás árfolyamban, ez a telefon megéri a pénzét ennyiért.
3/9 anonim válasza:
Nem létezik olyan smartphone, aminek sokáig bírja az akkuja.
4/9 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat! Meg irhattok! Am a sokat birjan nem azt ertem hogy 2 hetig hanem reggeltol estig!
2011. dec. 1. 16:55
5/9 Nyúlós lónyál válasza:
HTC Desire, Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Ray, Motorola DEFY, Motorola DEFY+
6/9 anonim válasza:
Az Optimus Black és a Defy-k hardveresen túl gyengék (az LG szoftveresen is...) ennyi pénzért. A legjobb vétel most a Desire S Orange, vagy várd meg a Huawei Honort.
7/9 A kérdező kommentje:
HTC Sensation? Mit szoltok? mondjuk ez 100ezer de ennyi meg belefer:D
2011. dec. 2. 19:45
8/9 anonim válasza:
A Sensation nagyon jó választás, ha futja rá. Én is egyre inkább hajlok felé, pedig eddig nem szerettem a tepsiket.
9/9 Nyúlós lónyál válasza:
Azt, hogy jó vétel. A lehető legjobb ennyi pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!