Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG Optimus Black vagy Samsung...

LG Optimus Black vagy Samsung Galaxy S?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb és miért?
2011. nov. 30. 22:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
LG Optimus Black
2011. nov. 30. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:

A Galaxy S hardveresen sokkal jobb, de ronda a kijelzője és nincs vakuja. Ha preferálod a Samsungot, vegyél I9023-as Nexus S-t, ha nem, várd meg a Huawei Honort.

A Black alatt túl gyenge a hardver és rossz a kamerája is.

Opcionálisan még ott a narancssárga HTC Desire S, ha tetszik, 20 ezerrel olcsóbb a T-nél, mint a sima.

2011. nov. 30. 23:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy sokkal jobb? Ha jól tudom a processzor, a RAM és a grafikai gyorsító ugyanaz a 2 telefonban. A Galaxy S 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, de annyira nincs szükségem. Az Optimus Black 2 GB-tal, ebből 1 GB a felhasználóé+kap egy 2 GB-os microSD kártyát, az így összesen 3 GB - számomra bőven elég.
2011. nov. 30. 23:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz.

Az S Hummingbird+SGX540, a Black OMAP3630+SGX530.

2011. nov. 30. 23:41
 5/12 asdaspjdjasjdasjdsad válasza:
sziasztok!:) hát hát bocsi de ti nem nagyon értitek mi az a "Jó" telefon! mert az LG Optimus Blakc p970 az nem Sokkal de jobb az Galaxy S-nél mert mennyünk csak bele a PC világba picikét. Geforce 8800 GT sokkal erőssebb mint a 9400GT na vissza a telefonokhoz azért mert 10 el erősebb számot kapott attól még nem jobb!:) sőt GSM videóban megmondták hogy galaxy S belassul! na 1GHz cortex A8 Proci mind 2 be :) ugyan az... ram 512 powervr sgx530 erőssebb mint az S-é csak a 2.2.2 Android rendszer nem tudja kihasználni még Novemberben várható a 2.3 szóval kis hasonlítás Iphone 4 Kipernyője van csak annyi hogy az 513 Nit el Bír (ez a fényerő) az LG 700 Nit el bír eddigi leg fényessebb telefón a világban. nagyon dizájnos szép szegmenses telefónról van szó összességében ennyi. :) remélem segitettem valamit!:)
2011. dec. 11. 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:

@11:39

Ez nagyon nem így van. A proci nem ugyanaz, a Galaxy S Hummingbirdje felér egy 1.4 GHz-es Snapdragonnel. Az SGX540 pedig kicsit még az Adreno 205-nél is erősebb, pedig már a 205 is másfélszer jobb az SGX530-nál.

Az LG gyári romjairól meg inkább ne beszéljünk, hiába lesz rá ICS, azt se fogják tudni optimalizálni. És a kamerája se lesz jobb. A Black egyetlen előnye a kijelző, de ez már nagyon kevés ebben a kategóriában.

2011. dec. 11. 12:35
 7/12 asdaspjdjasjdasjdsad válasza:
Mehogy feldúrranj ;) na annyit még.. Hogy egy ilyen kis takonypóc mint te nekem ne pattogjon! =) én ezt a szakmát tanultam !10 éven át! A Galaxy S nem jobb az LG nél semmivel a Proci és a GPU nem ugyan az te okoska -.-" 3 fajta proci van Qualcomm Snpdragon Cortex Tegra a GPU más..-.- és ami az S ben van powervr nem erősebb az lg jénél!=) maradjunk ennyiben!; )
2011. dec. 11. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza az arcodból, úgy látszik, kárba ment a 10 év tanulás, mert nem tudsz semmit. És a kedves édesapádat hívd, takonypócnak, ő talán eltűri.
2011. dec. 11. 13:09
 9/12 asdaspjdjasjdasjdsad válasza:
;) ne udvarolj nekem!=) én csak segítek azoknak akiknek lehet! Azért mert te ekkora Hülye és tolod magad h tudod mi micsod...közbe nem.. Akkor sajnálom! De tuti tudtam segiteni nekik ha picit is értenek a Pc hez akkore esett nekik de neked a negró világit a szádban..=)
2011. dec. 11. 13:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Srácok! :)) Azóta megvettem az LG Optimus 2x-et :D
2011. dec. 12. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!