Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenornál lehet ilyet csinálni?

Telenornál lehet ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Előfizetésre vettem magamnak (elég jó áron) egy SE x10 mini pro-t, és rá egy héttel megjelent az xperia mini pro. Előbbin android 2.1 van, utóbbin pedig 2.3. Lehet olyat csinálni, hogy kicserélni az x10 mini pro-t az új, xperia mini pro-ra, és ugyanabban a tarifacsomagban maradni? Szóval hogy minden maradna így, csak a telefont lenne más. Természetesen ráfizetnék, ha kell.
2011. nov. 29. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Alig hiszem, de kérdezd meg a Telenort.
2011. nov. 29. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem lehet.gondolj bele ha ne adjisten elvesztenéd a telefonodat és bemennél ezt jelezni nem az lenne az első dolguk hogy felmondják az előfizetésed hanem ajánlanak egy ugyanolyan vagy egy másik telefont.
2011. nov. 29. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
ja de olyan nincs hogy visszaveszik a telefont hogy kevesebb legyen az új.max ha épp van az 5000 forintos beszámítás:D de ez meg nem érné meg gondolom
2011. nov. 29. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen.

Nem tudom, némelyek miért gondolják azt, hogy csak úgy csereberélhetik a telefonjukat. Bármit veszel az üzletben, eszedbe nem jutna egy hét után vissza vinni, hogy jött jobb, cserélnéd.

2011. nov. 29. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:

ma 22:48

Ha elveszik a telefon,de, ha ellopják is, eszük ágában sincs másikat adni.

2011. nov. 29. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
de ha kifizeti adnak:D
2011. nov. 29. 22:56
 7/10 bp1985 ***** válasza:
A kenyeret sem viheted vissza a közértbe, mert 2 nap múlva olcsóbb.
2011. nov. 29. 23:03
 8/10 anonim ***** válasza:

1. Ha a teljes árát megfizeted, azt adnak akit csak kérsz.

2. Nincs csere.

3. Bármit veszel, mindig lesz jobb egy hét múlva.

2011. nov. 30. 00:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet az x10 mini pro-n az Androidot 2.3(.3)-ra cserélni...
2011. nov. 30. 08:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazuk van az utóbbi hozzászólóknak, köszönöm. De tényleg ez a problémám, hogy a 2.1 arra nem képes, hogy memóriakártyára rakja az alkalmazásaimat.. Van majd' egy gigabyte helyem sd-n, de azt írja, hogy hamarosan megtelik a memória.. Nem lehet megoldani feltörés nélkül a magasabb android rendszert. Ez zavar leginkább.
2011. nov. 30. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!