Szerintetek melyik jobb zenehallgatásra?
én eltettem az 5230-amat, mert TELE van rendszerhibával, és hardver hibája is van, mert úgy szaggat az animációknál akárcsak a menüben mint az állat.
De fájó szívvel váltam meg tőle, mert egy strapabíró telefon, mivel 9 lépcsőfokot zakózott (még az elején), igaz szét is esett, de összeraktam és egyből indult.
A zenelejátszó a mai napig siratom, mert az android valami tragédia hozzá képest....a Nokia zenelejátszója, ver minden telefont, még az Iphone-t is.
Az Iphone soha nem volt olyan jó, mint az Ipod zene terén, és állítom, hogy soha nem is lesz.
A navi nálam a mai napig kiválóan működik. Azonban nyár eleje óta csak a hibák vannak vele....3x volt szervizben, 2x bevették 1 hónapra és ugyanúgy nem jó.
Ha zenére kell, akkor csak is kizárólag Nokia, ha általános felhasználásra, akkor mást android, vagy apple.
Azért van, akinek fontos szempont a felbontás is.
Utolsónak: az 5230 sajnos egy eléggé szériahibás készülék lett. Rengeteg panasz van rá, mondani szokás: olcsó húsnak híg a leve... sajnos.
igaz...Sajnos....
De ezt sose felejtem el, amikor a Nokia szervizben mondták,hogy: " Ha nem múlnának el a hibák most a nagy szervizelés után, akkor próbálj meg a hibákkal együtt élni"...
..." A processzorát megbuheráltuk, mert lomha volt nagyon"...
Na itt telt be a pohár!!!!
Jó cég volt régen, de már jól meg kell gondolni, hogy milyen telefont vesz az ember.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!