HTC vagy Samsung?
A HTC épp per alatt áll, Németországból is kivonják a forgalomból.
Amúgy a kijelzője jó, az android meg android. Bár azt nem tudom, hogy van e magyar nyelv hozzá. A Htc Desire-ben nem volt még tavaly.
A Samsung meg tucatmobil, ahogy régen a SonyEricsson volt.
Az android meg android. :))))
Tehát ha te dicséred a HTC-t, akkor azt lehet, aki Samsung párti az cinkes? :))))
Tuti pasi vagy. :D
Nekem most Samsungom is van, meg HTC-m is. Akkor én most mi vagyok? Csak félig cinkes, mert meg vagyok elégedve mind a kettővel? :)
A HTC SOKKAL jobb fényképeket csinál, mint a Samsung. A kezelése viszont nekem nem jön be, a Samsungé felhasználó barátibb számomra.
Nyúlós lónyál (istenem, ezt a nevet :DDDDD):
én csak szubjektív véleményt írtam le, mást nem tudok. Nem kell engem győzködni. :)
Minden nap itt van a kezemben a kettő, tudok dönteni magamtól is, hogy melyiket miért szeretem. ;)
A HTC-t nehezen tanultam meg, de a fényképei remekek.
A marketről meg olyan progit szedek le, amilyet akarok, én szabom meg a telefon "belsejét".
Mellesleg nemsokára váltok SonyEricssonra, bár lehet hogy megbánom.
Kérdezőnek:
A HTC háza piszok jó. Nem műanyag ratyi, hanem jól megkonstruált remekmű.
És ha most tenném fel ugyan ezt a kérdést?
Telefon vásálás előtt állok és meg kell mondjam nagyon tetszik mind a HTC One M8 mind a Samsung S5!
Olvasgattam utánuk a neten. Kiváltképp a mobilarénát de nagyon nem tudok dönteni. Valaki vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!