Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen új mobilt...

László22 kérdése:

Szerintetek milyen új mobilt vásároljak?

Figyelt kérdés
Okos telefont szeretnék vásárolni de nem tudom pontosan milyet is vegyek, van sok féle és nem igazán tudom hogy melyiket is kellene megvennem, ezért akinek van már ilyen fajta telefonja az írja le a véleményét. Köszi
2011. nov. 29. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:

-op.rendszer

-márka

-méret(kijelző)

-mire kell (játék,net.stb.

-vételár kb.

-szolgáltatós v.független

-stb...stb...

2011. nov. 29. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát...nézz körül a piacon. Például:

[link]

Vannak leírások, árak, kiinduló pont.

2011. nov. 29. 11:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez eddig rendben van, ezeket a válaszokat sajnos nem tudom elfogadni mert ezek nem segítenek nekem, nekem olyan emberek válaszai kellenének akiknek van ilyen telefonja és a saját tapasztalat írják le, mert azokból lehet tanulni és okulni, nekem most egy Sony Ericsson W995 telefonom van, nincs vele semmi probléma okos jó gyors de majd le akarom cserélni, ezért is érdekelne a ti tapasztalatotok. És tudom hogy vannak IQ betyárok akik szeretnek vicces kommenteket nyomni de légy szíves most ti hanyagoljatok ha megköszönhettem.
2011. dec. 1. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérésed parancs.
2011. dec. 1. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!