Samsung Galaxy mini, Telenor One Touch vagy SE Xperia X10mini?
Figyelt kérdés
Melyiket választanád kb egy áron és miért?2011. nov. 28. 20:05
1/9 anonim válasza:
One Touch, magasan. Fogd mind a kezedbe, egyértelmű lesz.
2/9 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy fogjam a kezembe? nagyobb vagy miért? amugy a választ köszönöm szépen
2011. nov. 28. 20:08
3/9 anonim válasza:
Az nem feltétlen szempont, hogy nagyobb. Minden téren jobb a másik kettőnél. Kétszer akkora a felbontása, jobb a kamerája, van vaku, újabb is.
4/9 A kérdező kommentje:
titokban én is afelé húztam, köszi a választ
2011. nov. 28. 20:28
5/9 anonim válasza:
Akkor jó megérzés volt. :)
Most vettem melóba 3-at, tényleg nagyon jó telefon. Papíron ugyanazt tudja, mint az Ace, de most már megkockáztatom azt is, hogy összességében jobb (a főnökömnek Ace-t vettem pár hónapja, nagyon nagy csalódás volt).
6/9 A kérdező kommentje:
és mi járt az one touchoz?
2011. nov. 28. 21:18
7/9 anonim válasza:
Töltő, kábel, füles (nagyon gagyi), 2 gigás memóriakártya.
8/9 anonim válasza:
inkább one touch, de én nagyon ajánlom a galaxy ace-t is nekem is olyanom van, és imádom, szinte annyit tud, mint a barátnőm iphone-ja) bár nem olcsó :/
9/9 anonim válasza:
Az Ace-nél jobb a One Touch, és felébe kerül. Mindkettő van itt a cégnél, nem hasraütésből mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!