A Nokia Lumia 800 jó telefon?
Jó ez a telefon?
mert a gádzsómnak lehet weszek egyet majd!
Wagy az aindroid jobb?
android 1000000000x jobb főleg cigányoknak.
nokia n9 mádzsároknak valo!4!!negy
mi van? XD
amúgy a wp7 rohadtul nem rossz
a wp7 tényleg szar. de emberek EZEN 7.5 MANGO VAN!! és az nem szar!!!! az N9 jó telefon, de MeeGo miatt hátrányos helyzetű. WP7.5 Mango jó, Lumia 800 meg főleg. fontosabb paraméterek:
3,7
1.4 Ghz processor
Wifi, Bluetooth 2.1 3,7”-es ClearBlack AMOLED érintőkijelző, 800x480 képpont, 16 millió szín, kapacitív
GPS modul Nokia drive INGYENES (!) navigációval
WP7.5 mango rendszer
MicroSim
HD Videófelvétem 8 MPx kamera, autófókusz, 2 db LED vaku
16 GB belső tárhely
szerintem jól jársz a telefonnal.
és árat nézve és tudást jobb a 800 mint N9
Tegnap vettem a páromnak egy Lumia 800-ast.Én szívem szerint nem vettem volna meg a párom már régóta oda volt érte.Vélemény?
1.Nem lehet Bluetooth-on képet küldeni,sem fogadni.
2.Nem tudsz mp3 zenét a hozzárendelni a hívó félhez!Csak 40 másodperces mp3-at tudsz csengőhangnak beállítani!
Zune program nélkül esélyed sincs bármit is rátölteni a telefonra!Régi telefonokat rátoltad a gépre usb-vel,nyitott egy meghajtót azt ennyi.Ennél ha nincs egy kis számtech jártasságod,felejtsd el!Új telefon,visszafele fejlődik,és atom drága!1 nap alatt ennyi tapasztalat.Személy szerint én nem ajánlom senkinek!Magamnak nem vennék az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!