Androidos telefon csak internettel?
A telenor oldalán olvastam az androidról, és ahogy én értettem, az androidos telefonokat csak internettel lehet, vagy érdemes használni, mert ha nem akarjuk, akkor is netre csatlakozik a háttérben több program. Arra lennék kíváncsi, hogy ha normál havidíjas, nem internetes előfizetést kérek hozzá, akkor ki lehet-e kapcsolni ezeket a háttérben csatlakozni próbáló programokaat, vagy rápakolnak több ezer forintot a számlámra?
erről a telóról lenne szó:
@17:27
Ha van wifi, ahol használod, észre se veszed a hiányát. Nekem otthon is, az egyetemen is volt wifi, a metrón meg kibírtam azt a fél órát net nélkül, úgyis csigalassú a GPRS a föld alatt.
Nekem lassan 1 éve van, kezdetektől kikapcsolt (nem kívánt) net eléréssel, nekem nem létszükséglet mászkáltamban netezni (bár a városban sok helyen lehet szabad WiFit találni), Wifi meg van otthon, munkahelyen, barátoknál, azon keresztül minden szükséges dolgot elérek..
Nincs szükségem online időjárás jelentésre és mailjeim azonnali megjelenítésére.
Ki így látja, ki úgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!