Mi a véleményetek: HTC Wildfire S?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó telefon? Akinek ilyen van írjon már pár mondatot róla...2011. nov. 27. 22:35
11/13 anonim válasza:
Akkora a kijelző, mint az x8-é volt.
Nagyobb méretben van még a se live with walkman, hasonló hardverrel, mint az xperia mini.
12/13 anonim válasza:
"a a baj túl kicsi a képernyője.. :D"
Az x8-asodnak ugyanekkora. Csak maga a telefon lett kisebb, mint az x8. Az elődjének számító x10 mini-hez képest nagyobb lett a kijelzője (az 2.55-ös volt, az új mini 3-as, mint az x8).
Nem tudom, hogy az x8-al mi volt ilyen téren a helyzet, mert írtad, hogy nem szereted. Ha nem a kijelző mérete miatt akkor ez a teló nagyon jó választás...
13/13 A kérdező kommentje:
Igen bocsánat, nem figyeltem a Mininek a kijelzőjét hogy 3-as és azt hittem ugyan akkora mint az X10 mininek. Nagyon úgy néz ki, hogy a Mininél maradok:) azóta nagyon sok tesztet néztem és mivel hosszútávra szeretnék telefont ezért megéri megvenni, már csak az Icecream sandwich 4.0 érdekében is !! :D meg a kamerája is nagyon jó, fehérben különösen tetszik mert női telefon :))
2011. dec. 4. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!