Apple alap matrica. Hol?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha valaki tud boltot-online webshopot.,Ahol tudok venni Alap Apple matricát ,az kérem linkelje be!! ;)
Tudjátok ami "alapból" adnak Ipod-hoz Iphone-hoz ,fehér apple matrica .Köszönöm előre is a választ ha lehet ne offolj ;) és értelmes válaszokat várnék...
Szoval a kérdés:Hol tudok venni/szerezni alap fehér apple matricát lehet teszvesz/Vatera/expresz akármi lehet online webshopis mint pl:XMS (tudom,hogy ott nincs csak példát mondtam)
2011. nov. 26. 22:01
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi ,hogy KERESTEM DE NEM TALÁLTAM LEHET ÉNAVAGYOK A BÉNA TALÁLTAM TESZVESZEN 1-2 DE LEJÁRTRAK MIND! :)
2011. nov. 26. 22:02
2/6 anonim válasza:
nekem megvan még mind a 2 őm , szal ha kell akk irj privátot , névvel + lakhellyel
3/6 A kérdező kommentje:
"mennyiért adnád *
2011. nov. 27. 19:01
4/6 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van és ugy adná el nekem azis jó !!;)
2011. nov. 27. 19:15
5/6 Fox7Day válasza:
hello
nekem van kb 80 db. ár megeggyezés szerint. ha érdekel katt ide és vedd fel velem a kapcsolatot: fox7day.hu
6/6 A kérdező kommentje:
Írtam,Privátot
2011. dec. 12. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!