Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a Samusng galaxy...

Mi lehet a Samusng galaxy minimnek a baja?

Figyelt kérdés
Szóval néha mikor lezárom és utána később ki akarom oldani akkor nem dob ki semmit csak marad a fekete képernyő. (de ez nem mindig csak néha, naponta kb 1szer) Ha hosszan nyomom a gombot akkor se működik. Ha kiveszem az aksit és vissza belerakom és felkapcsolom akkor működik rendessen... Másik bajom hogy a telóm 4-5 óra alatt feltöltődik meg nagyon hamar lemerül! Harmadik bajom meg hogy nagyon sokszor akadozik, meg belassul. Erre azt tippelem hogy az miatt van mert 8 GB-os memóriakártya van benne...
2011. nov. 26. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Az elsőre csak annyit tudok mondani, hogy menj el egy samsung szervizbe és majd megcsinálják.

A másikra azt tudom mondani, hogy nekem is 3-4 óra mire feltöltődik, először én is meglepődtem ezen, de mivel éjszaka töltöm úgy, hogy csak reggel veszem le ezért nem zavar.

Az üzemidejét úgy tudod növelni, hogy kikapcsolod a wifi-t ha nem használod, leveszed a kijelző fényerejét közepesre, kikapcsolod a 3G-t, a wigetek között lévő alkalmazáskezelővel rendszeresen kikapcsolod a futó alkalmazásokat és tisztítod a RAM-ot.

A harmadik dologra az a válaszom, hogy biztos, hogy nem a memóriakártya a gond. Mint ahogy az elsőnél írtam vidd el a szervizbe ott átnézik és gondolom garanciálisan megcsinálják.

2011. nov. 26. 16:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Garanciális a telefon pár hónapos.... de mikor megvettem akkor azt hittem hogy ezt is 24 óráig kell tölteni és én töltöttem 22 óráig... Utána olvastam hogy árthat neki ez. De tényleg hozzá se érek majdnem és lemerül. Ahogy leirtad hogy hogy lehet az üzemidőt meghosszabbítani ugyan úgy csinálom ahogy leírtad....Minden nap kell töltenem...
2011. nov. 26. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!