Az a problémám, hogy van egy ZTE Bladem és nem tudom rootolni. Először Gen1-es volt, amit később a T-mobil oldaláról leszedett programmal Gen2-esítettem. A prohardveren, ztefaq-n azt írták, az universal androottal kell. Mit csináljak, hogy működjön?
Ezt letöltöttem, felraktam, de vmi olyasmit ír, hogy oh no fu go! Ezek után próbáltam a z4roottal.Először a temporary roottal( itt nem rakta fel a superusert), majd a permanent roottal( itt igen).A reboot után azt írta a z4root és az universal androot is, hogy your device is already rooted.Ezek után letöltöttem a ROM Managert és megpróbáltam flashelni a Recovery-t.Legfelül betöltött a sárga csík, e amikor a legvégéhez ért, azt írta: An error occured while attempting privileged
command.Letöltöttem a Titanium Backupot,Overclocking widgetet,vmheap toolt, de mindegyik azt írja ki, hogy nem kapott root jogot.Leszedtem egy újabb Superusert és ugyanez.
Ilyenkor mi van?
Cyanogenmod-öt szeretnék rá rakni.
Próbáld meg a SuperOneClick nevű app-pal. *****
Amúgy te hogy ejted a CyanogenModot hogy "-öt" végződést kapott?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
cianogénmod-nak, csak a telefonomon be van kapcsolva az automatikus javítás.
Amúgy már sikerült úgy, hogy felraktam root előtt a superuser-t, majd z4roottal temporary root és utána elindítottam a ROM managert és amikor a flash cwm-nél már csak 2-3 mm hiányzott, akkor megkérdezte a superuser, hogy engedélyezem-e vagy letiltom.Engedélyeztem, majd backupoltam.Most nézem hogyan tovább, de ezt már megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!