Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen TouchScreen telefont...

Milyen TouchScreen telefont vegyek? (részletek még kérdésen belül) Nektek milyen van?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy érintőképernyős telefont,ami árban sem a túl magas kategória (ilyen max. 40-50ezerre gondoltam ) de azért valamit tudjon. Kevés a gomb legyen rajta.. Min. 3Mp-es kamera! Magyar nyelvű menü annyira nem fontos. Lehetőleg MicroSD memkarival legyen bővíthető =)

Mit ajánlotok? Előre is köszi a válaszokat:)

2009. máj. 12. 17:02
 1/6 anonim válasza:

hát 40-50 ezer forint között kizárt hogy újat találj,max egy használtat adnak el annyiért.

amiket felsoroltál az már sztem simán benne van 100.000 forintban.

2009. máj. 12. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Előfizetéses? Vagy nem? De ajánlani tudom a Nokia 5800 nekem ilyen van és imádom eddig minden rendben van vele.
2009. máj. 12. 18:47
 3/6 A kérdező kommentje:
ha részletfizetéses akkor lehet több is mint 40-50 :)
2009. máj. 12. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy LG KP500 van. Szép nagy kijelző, érintőképernyős, 46.000Ft-ért vettem újonnan, de úgy hallottam, hogy a Media Marktban most 36 körül meg lehet venni.

Én meg vagyok elégedve vele. Ajánlom figyelmedbe. Bár az tény, hogy nincs olyan támogatottsága mint egy nokiának vagy sony ericssonnak.

Ja és a kamerája is 3.2 Mpixeles.

2009. máj. 12. 19:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Áh most ismerősöm szólt hogy elég olcsón tud LG KU990-t és hát utána néztem elég jó telefon lehet.. de még várom az ajánlatokat :)

eddig is köszi a válaszokat

2009. máj. 12. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
NOKIA 5800... Veri az iPhone-t volt már mind2 de nekem a nokia sokkal jobban bejött. Szinte mindent adnak hozzá, jó a terméktámogatása is, sok tutorialt találsz az interneten is a telefonhoz. És 2 év teljeskörű garancia is jár hozzá.
2009. máj. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!