Milyen TouchScreen telefont vegyek? (részletek még kérdésen belül) Nektek milyen van?
Szeretnék egy érintőképernyős telefont,ami árban sem a túl magas kategória (ilyen max. 40-50ezerre gondoltam ) de azért valamit tudjon. Kevés a gomb legyen rajta.. Min. 3Mp-es kamera! Magyar nyelvű menü annyira nem fontos. Lehetőleg MicroSD memkarival legyen bővíthető =)
Mit ajánlotok? Előre is köszi a válaszokat:)
hát 40-50 ezer forint között kizárt hogy újat találj,max egy használtat adnak el annyiért.
amiket felsoroltál az már sztem simán benne van 100.000 forintban.
Nekem egy LG KP500 van. Szép nagy kijelző, érintőképernyős, 46.000Ft-ért vettem újonnan, de úgy hallottam, hogy a Media Marktban most 36 körül meg lehet venni.
Én meg vagyok elégedve vele. Ajánlom figyelmedbe. Bár az tény, hogy nincs olyan támogatottsága mint egy nokiának vagy sony ericssonnak.
Ja és a kamerája is 3.2 Mpixeles.
Áh most ismerősöm szólt hogy elég olcsón tud LG KU990-t és hát utána néztem elég jó telefon lehet.. de még várom az ajánlatokat :)
eddig is köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!