Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPhone 4s Megbízható?...

Fekete Baldvin kérdése:

Apple iPhone 4s Megbízható? Nincs baja?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 16:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért az iphone a legjobb? Jó neked igen, de a gyakorlatban nem. Írd be a google-be, hogy Galaxy Nexus. Mindenben veri, és már a szoftverére sem lehet panasz. Mondjuk én egy Sensationt meg S2-t is jobbnak tartok, de ez szubjektív.
2011. nov. 26. 11:41
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
idióta androidos fanok ne hallgass rájuk. jó telefon nagyon. vedd meg! én nekem iphonom van és nagyon megérte megvenni, semmi nehézség nincs benne csak olvasd el a használati útmutatót
2011. nov. 26. 13:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Az iPhone az eredeti a Samsung az androiddal karöltve a mésolat, ezt sose feledd!
2011. nov. 26. 17:01
 14/23 anonim ***** válasza:
17%
Az iphone-ban szinte az összes alkatrész Samsung. Csak a flash memória Toshiba, a kijelző meg LG (a 4 előtt a kijelző is Samu volt)
2011. nov. 26. 17:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
ezzel jön minden samsung fan , h az alkatrészek samsungosak , és akkor mivan? attól még nem a samsung tervezte, annyi h legyártják , sőt még a samsungnak a kijelzőit a Kínai Bözsi meg a Mari gyártja , ennyit erről....
2011. nov. 26. 18:18
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
Az iphone-nak csak a design-ját meg a szoftverét tervezte az Apple. Az alkatrészekhez semmi közük. Csak megrendelik, kifizetik és leszállítja a Samu.
2011. nov. 26. 18:51
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem is androidos telóm van,de lássuk be...az iOS veri magasról.Gondoljatok bele...hiába erősebb a hardvere mondjuk az S2-nek,ha szoftveresen egyáltalán nem bírja kihasználni azt.Szinte minden program az iOS-ról lett átportolva.És hiába gyengébb pl a 4 (4s erősebb,mint az S2),ha szoftveresen úgy el lett találva,hogy,ha karnál sem tudnád "megszívatni".Minden új játékot visz,rengeteg komolyabb program.Meg,ha jobban megfigyelitek a sok androidra átportolt program csak egy egyszerűsített változata az alapnak.
2011. nov. 29. 18:33
 18/23 anonim ***** válasza:
akarnád*
2011. nov. 29. 18:34
 19/23 anonim ***** válasza:
36%
Az ios se használja ki a kétmagot. Mondjuk nincs is rá szüksége, mert egy menü az egész. Amúgy a legújabb droid mondjuk kihasználja, uh mostantól ezt sem lehet mondani.
2011. nov. 29. 19:09
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb... nekem ugyan 4-em van, de használok mellette (céges) andoidos hulladékot is, ami megjegyzem nem marad el árban sokkal az iPhone-tól, de egy rakat szar... lassú, merül, akad, fagy... gagyin néznek ki az appok stb...

nem véletlenül másolja mindneki az iOS-t és az iPhone-t... aki pedig fikázza, az még nem vette kézbe... igen, drága mint minden ami jó... az Apple legalább minőséget ad el drágán és nem szart, mint ahogy elég sok cég...

2011. nov. 30. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!