Pénzbe kerül? (kérdés rövid)
Figyelt kérdés
Szóval még csak most kapok egy érintőképernyős telefont. Előfizetős leszek de eddig Domino csomagos voltam így nem tudom mi pénzes és mi nem? Gondolom a facebook ingyenes de pl. a Iphone 3gsbe a GPS gondolom pénzbe kerül nem? Nem tudom.. mondjatok olyan programokat amik pénzbe kerülnék kérlek. Köszönöm előre is a válaszokat.2011. nov. 23. 19:16
1/4 bp1985 válasza:
A facebook sem ingyenes, csak a 0.facebook.com. A gps soha nem került pénzbe, max a térkép. De azt meg torrentről le lehet húzni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.. és én arra a fészre gondoltam bocsi :) csak nem írtam oda
2011. nov. 23. 20:02
3/4 anonim válasza:
Vigyázni ám, mert vannak olyan telefonok, amik valóban GPS vételre alkalmasak...
...sok telefont viszont GPS -es telefonként árul a szolgáltató, ami valójában nem gps- es, hanem a szolgáltató segítségével tudod navigálni magad. Persze ez utóbbi pénzbe kerül.
4/4 anonim válasza:
"sok telefont viszont GPS -es telefonként árul a szolgáltató, ami valójában nem gps- es,..."
Amiben GPS modul van az navigál szolgáltató, net és sim nélkül is akár. Ahogy előzőekben is említették, a térkép a nem mindegy. Ha nincs a készüléken térkép és úgy van beállítva hogy netről húzza hol jársz. az nem jó.
A Google Maps van rajta gyárilag, ez a legrosszabb, de hozzáértő kezekben orvosolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!