HTC Sensation vagy Samsung Galaxy S 2 választanátok ha egyiket miért ha másikat miért?
Hozzáértőbb válaszokat szeretnék kapni és egyáltalán nem baj ha terjedelmes, olyan 20e Ft difi van a kettő között tehát nemmindegy miért egyik vagy másik inkább
az iphone NEM érdekel
EZ NEM VITALAP, ne itt chateljetek
az értelmes válaszokat köszönöm
Egyrészt az anyaghasználat, bár alapvetően nem érdekel.
Másrészt a kijelzője, a homescreen szép, de amint nyitsz egy böngészőt, pocsolyaszínű lesz az egész. Egy fokkal jobb, mint a Galaxy S amoledje (az nekem szörnyű a pentile matrix miatt), de továbbra sem kéne. Plusz, 480×800 már nem elég felbontás egy ekkora kijelzőre (megszoktam a Blade pixelsűrűségét). Harmadrészt mostanában volt szerencsém Galaxy Minihez és hosszabb távon Ace-hez is, épp elég volt, hogy soha ne akarjak Samsungot. :)
A felbontást értem, bár nem kell 10-15cm-ről nézni a kijelzőt, s nem lesz pixeles. Ezt a pocsolyaszínűséget még nem tapasztaltam. Amúgy az S2 már nem Pentile-s. Hát, a Mini, s az Ace tényleg szörnyűre sikeredett. Ezért vannak olcsóbb/sokkal jobb telefonok.
A játékok miatt vettem meg, de idáig nem csalódtam benne. De amúgy én is útáltam a Samu-t, de valahogy megtetszett..
Igaz, olvastam több helyen is, hogy nem valami valósághű a kijelzője, mert túl színes, de engem nem zavar.
Tudom, hogy nem pentile, ezért mondom, hogy egy fokkal jobb.
A pocsolyaszínűséget a prohardver fórumon is írta valaki, elvileg nagyobb fényerőn nem látszik, de a boltban max fényerőn volt a telefon. Lehet, hogy egyedi hiba.
A hardverét én is elismerem, meggyőzően vitte a beágyazott indavideót, nekem az a fő tesztem. :)
"Bár, van aki a külsőt nézi, de az nem nagyon ért a telefonokhoz."
Nem, nem elég a tudást nézni. Ha valami rettenetesen és ócskának néz ki, nem fogom megvenni, csak mert hardverileg komoly. Persze a külső ízlésfüggő, de a minőségérzet hiánya nagyon jelen van már ránézésre is. Továbbá nekem fontos a fém. Ha pedig már mindenképp műanyagnak kell lennie, lenne legalább normális, nem pedig olcsó 10Ft/kilós ujjlenyomatgyűjtő féle. Mert sajnos azon a készülékházon bizony minden meglátszik! Hiába jó hardverileg, külsőleg egy nulla. Persze ez az én véleményem. Csak azért, mert valakinek fontos a megjelenés és a minőség még nem jelenti, hogy nem ért a telefonokhoz. Ez bátor kijelentés volt...
Azért a külső sem mindig tükrözi a minőséget.
A Honor pl sokkal jobb és minőségibb telefon, mint a Blade, mégis ujjlenyomatgyűjtős, miközben a filléres Blade minden porcikájára jutott abból az igényes csúszásgátlós műanyagból, ami a Defy-n és a HTC-ken van. És nem is kopik, pedig már 1 éves és soha nem látott tokot.
szépség sensation
tudás erő használhatóság : s2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!