Melyiket érdemes lenne inkább megvennem az Iphone 4s-t vagy a Samsung galaxy s2-t?
Figyelt kérdés
léci segítsetek mert nem tom eldönteni... az iphone-t szeretném csak annak meg kicsi a képernyője.. -.-2011. nov. 21. 14:30
21/24 anonim válasza:
Én meg régen amúgy az iphone-t kúrtam falhoz (na jó szerencsére csak eladtam), mert nem volt benne flash, fm rádió, bluetooth fájlcsere, kicsi volt a kijelzője meg nem lehetett testre szabni.
22/24 anonim válasza:
flash:már az új andoridban se lesz,fm rádió minek(netes rádió jobb)bluetoothot se használ már senki,a kijelző mérete tökéletes és jailbreakkel testreszabható -.-
4,3 col-os képernyő belesefér a kezedbe....
23/24 anonim válasza:
A következő Androidban még lesz flash, tehát még évekig lesz az Androidos cuccokban. Bluetooth-t sokan használnak...Még jailbreak-el sem szabható annyira testre közel sem, mint az Android. 4,3 inchnél még jóval nagyobbat is elkezelgetnék egy kézzel, mivel 185 centis vagyok és nagy a kezem. 4,3 hüvelyk után már nagyon tetü az iphone mérete. Vissza sem tudnék szokni rá. Ha 12 éves vagy, nem kéne hozzászólnod...
24/24 MDaniel válasza:
Mindenkinek az egyéni döntése,hogy mit vesz,SZERINTEM jobbak az apple cuccok,mert azok szarrá vannak tesztelve,és azok úgy működnek,ahogy kell...Az android olcsóbb,valaki szerint jobb...kinek mi...Ha testreszabhatóság kell,és nem érdekel annyira hogy kicsit szaggat,nem mindíg csinálja azt amit szeretnél,vagy ha megcsinálja azt is lassan,akkor android.(Bár az android Markete elég jó,mert többnyire ingyenesek a cuccok.)
Az apple kevesebbet tud,de azt mindíg.A kijelző is nagyon állat szerintem.
De mondom,kinek mi tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!