Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudom, kicsit hülyén hangzik:...

Tudom, kicsit hülyén hangzik: Hogyan tudnék nagyon olcsón/ingyen hozzájutni egy normálisabb telefonhoz?

Figyelt kérdés
Nincs túl sok pénzem, de már rég óta szeretnék egy Androidos telefont.De ilyen gagyikat nem szeretnék.Hanem valami normélisabbat, de nekem nincs 60-70 ezer forintom ilyesmire :(
2011. nov. 20. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2011. nov. 20. 21:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia,

Ingyen telefon nincs, csak átverés van, és olyan akciók, amelyekben a telefon értékét meg fogod fizetni a forgalmi díjakban. Gondolj bele, Te odaadnád egy 60eFt-os cuccodat egy ismeretlennek, csak úgy?! Na ugye!

Ha szerencsejátékot akarsz játszani, a legkorrektebb még mindig a Lottó és a Totó. A mostani lottó ötösből még egy iPhone-t is megengedhetnél magadnak :)

2011. nov. 20. 21:55
 13/15 kicsimelcsi válasza:
Én tudok egy nagyon jó oldalt: www.azolcsosag.huugyanolyan mint az eredeti,cask nem az van ráírva hogy pl.:samsung hanem,kitalálnak neki egy nevet pl.: mid
2011. nov. 21. 18:39
 14/15 anonim válasza:

egyszerű.

lopsz egyet magadnak és meg van oldva.

lopsz egy SGS2 és neked van a jelenlegi piac jelenlegi legjobb telója.

2011. nov. 21. 22:33
 15/15 anonim válasza:
utolsó elötinek az oldalt megnéztem személy szerint sz.rnak találom az oldalt mert ezek clonok pl.meg néztem egy Iphonet 21k huf kicsit furcsállom aztán írja java nézd meg mert egy Iponhe elhiheted nem kapsz 20k -ért szal ezek a vackok ne mérnek még annyit se ink gyűjtsed még a pénzed és vegyél egy normálisat me ezek sz.rok
2011. nov. 26. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!