Nemrég ellopták az (uj) Iphonomat. Már le van tiltva a kártya/telefon. Volt már rendőrségi feljelentés is. Kérdés: vannak ien iphone helymeghatározó programok. Ha esetleg a telefon már ki van kapcsolva még igy is rá lehet keresni? Hogyan?
"Nekem egy nagyon egyszerű kérdésem volt mégpedig az hogy esetleg valaki ismer még valamilyen helymeghatározó programot ..."
Bocs, de ez nekem mást mondott: " A kérdező kommentje:
hogy mi a fenét akarok?? pl megtalálni a telefonomat mert nem 5ft volt!!!!!"
Ha lelki sérülést okoztam a válaszommal, elnézést kérek érte. Megpróbáltalak a realitás felé terelni. A lottót is meg szokták nyerni, így akár a telefonod is meglesz valamikor.
De technikailag csupán a véletlen műve ha így lesz.
Rá kellett volna telepíteni az ingyenes hivatalos Apple által kiadott Find My iPhone alkalmazást.
Működése: Feltelepíted az alkalmazást, bejelentkezel az Apple fiókoddal, és onnantól igazából nem kell csinálnod semmit. Felmész a me.com oldalra (hivatalos Apple oldal) bejelentkezel az Apple fiókoddal és onnantól láthatod, hogy merre vannak azok az iOS-t futtató készülékeid amelyekre feltelepítetted a programot. (Más iOS-es készülékekről is megnézheted merre vannak az más iOS készülékeid amikre fel van telepítve az alkalmazás)
következőket lehet vele csinálni: Megnézni merre van a készülék, lezárni és jelkódot beállítani (ha nincs rajta), kiírhatsz rá üzenetet amit hangos csipogás társít, hogy észrevegyék.
Természetesen mobilnet vagy Wi-Fi hozzáférés és a helymeghatározás bekapcsolása szükségeltetik a működéshez.
[link] - Itt néz meg a Find My iPad videót (ugyan így műküdik iPhone-os is)
Remélem segíthettem a későbbiekre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!