Egy 4000 mah-s aksijú napelemes töltőt vegyek vagy inkább egy 10000 mahs- backup usb-s akkumulátort?
a napelemes töltőt lehet hálózatról is tölteni úgy néztem
és mennyire hatásos a napelem?
A napelemes (nekem 2600mAh-s van), amelynél a napcella mérete 104*65mm ca. 1W-ot képes leadni, figyelembe véve a töltési feszültséget is (4-5V), ca. 220mA-el tölt.
Napsütésben arra merőlegesen ca. 12 óra alatt tölti fel az akkut, ami szerényen számolva is egy kézi kütyü 1*-i teljes feltöltéséhez elegendő.. Én ezt használom, kisebb ugyan az egyszeri kapacitás, de pótlódik tóparton, egész napos buszkiránduláson... ZÖLD!!!
Ha feltöltve vágsz neki, akkor ha nem játszol teljes fényerőn ezerrel, egész nap jó lesz..
Én is erre akarom használni (már többször kellett volna), most jó áron láttam, rendeltem egyet Ebayről, akkor még lenn járt a dollár, bár most se lenne vészes..
Másodikat nem is néztem, első akkora mint az enyém csak többet tud tárolni. Olyan veszettül nincs rá szükségem, én még 1900-ért vettem.
Előző vagyok
Tudok olyanról, amelyiknél vagy-vagy!
Vagy töltődik, vagy Te töltesz róla! Az enyém egyszerre is tudja...
ok!
azt veszem
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!