Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri venni egy...

Szerintetek megéri venni egy Htc Wildfire S-t? Akinek van esetleg tapasztalat róla?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 20:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem meg nagyon nem röhögi körbe..."

Nem röhögi körbe? Lehet, de hardversen alaposan felülmúlja a HTC-t...

PROCESSZOR:

Mini:Armv7 1 Ghz snapdragon proci, adreno 205 gpu, flash támogatás gyárilag

WS:Armv6 600 mhz, adreno 200 gpu, nincs flash támogatás, csak egy nem hivatalos flash player, ami elvisz egyszerűbb animációkat, de pl. az indán egy videót már csak képregényként lehet vele megnézni.

KAMERA:

Mini:5 mp kamera, hd videófelvétel

WS:5 mp kamera, 640*480 videófelvétel

KIJELZŐ:

Mini 3 coll, 16M színárnyalat, LED megvilágítású TFT.

WS:Igaz, hogy 3.2 coll, de csak 262k színárnyalat és csak sima tft lcd kijelző.

MEMÓRIA:

Mini:512 MB RAM / 1 GB ROM

WS:512 MB RAM / 512 MB ROM

Van néhány dolog amiben gyengébb a mini, pl.

Net:

Mini:7,2 Mbps

WS:14,4 Mbps

De ezt olyan sok helyen ki lehet, használni az országban, pl. ahol 3G a max vagy még az sincs csak edge.

Úgy összességében az xperia mini már csak az armv7 proci miatt is sokkal jobb választás hosszabb távra, a wildfire S csak jelentéktelen dolgokban jobb nála.

Akinek meg kicsi a kijelző (egyébként nem az), annak ott van az xperia mini-hez hasonló SE Live with walkman, 3.2-es kijelzővel, telenornál 42k áron.

"Igen, nem olcsó, de a SE Mini-t minőségileg és megbízhatóságát tekintve megeszi reggelire!!!"

Hát minőségileg a mobilarena tesztjén a 2 teló, tök ugyanolyan pontszámokat kapott ilyen téren, aki ilyet állít, hogy reggelire megeszi az alaposan elvakult...

Mobilarenan:A wildfire S összpontszáma:123 és emellé egy tetszett plecsni, még ajánlottat se kapott.

A mini összpontszáma 122, de emellé egy különösen ajánlott plecsni...

Én azt mondom a kérdezőnek, hogy hosszabb távra nem fog a wildfire S-el jól járni, ugyanis a jelenlegi állapot szerint nem fogja megkapni hivatalosan a legújabb androidot, az Ice Cream Sandwich-t, az xperia mini viszont igen...

Ha esetleg a WS meg is kapja, a gyengébb proci és kevesebb rom miatt nem sok köszönet lesz benne...

2011. nov. 21. 02:59
 12/27 anonim ***** válasza:

És még néhány benchmark illetve teszt eredmény a wildfire s és az xperia mini-vel kapcsolatban:

Quadrant standard:

WS:712

Mini:1611

AnTuTu Benchmark:

WS:1436

Mini:2955

Linpack:

WS:8,752

Mini:37.672

2011. nov. 21. 03:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Azért látom utolsó te is megszállott fan vagy. A Mobilarenán azért kapott Tetszett plecsnit, mert magas az ára. Mellesleg a Mini nagy részben szintén lényegtelen dolgokban jobb, igazán lényeges előnye az két dolog: a Processzor és a videofelvétel. Viszont a gsmarena részletes fotótesztjei alapján a HTC jobb minőségű képeket készít a Mininél. Élességet tekintve nem, de színvilágban rengeteget csal/téved. Ha ennyire képes vagy letámadni a HTC-t, akkor már említsd meg a Mini hátrányait is.
2011. nov. 21. 13:00
 14/27 anonim ***** válasza:
De az, hogy erősebb a Mini processzora, mindennél többet jelent, mivel mindenhol használod. Az ARMv6 nem tud hardveresen videót dekódolni, épp ezért hiába van már rá jó flash, semmit nem tudsz kezdeni vele, mert nem bírja lejátszani a beágyazott videókat.
2011. nov. 21. 13:07
 15/27 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Szerinted ez számít egy olyannak aki a HTC fizet?

Az utobbi 1-2 hónapban legalább 5-en regeltek a gyakorira akik ugyanezt fújják...

Talán egyszerűbb lenne, ha a htc is kiadna egy kib@szott telefont armv7 architecturával normális áron...

2011. nov. 21. 16:47
 16/27 anonim ***** válasza:
Úgy pörgetitek itt magatokat, mintha a világot akarnátok megváltani :D nekem nem az számít ,hogy mekkora a proci, hanem az, hogy akadás nélkül fusson a telefon. márpedig még soha nem szaggatott be a wildfire s-em..
2011. nov. 21. 22:16
 17/27 A kérdező kommentje:

Húú hát köszönöm a válaszokat! :D

Nekem nem kell ilyen hűűű de menő meg mindenttudó telefon (mert arra ott lenne a desire s, iphone)

Annyira kell, hogy tudjak telefonálni, zenét hallgatni, fényképezni :D Ez a telefon kinézetre és árra is tetszett, azért gondoltam, hogy megkérdezem a véleményeteket. :)

Amúgy a minin gondolkoztam,csak szerintem túl pici.. :)

2011. nov. 21. 22:28
 18/27 anonim ***** válasza:

Akkor még ott van a se live with walkman, 42000-ért.

Az már nem lehet kicsi, mert ugyanakkora, mint a wildfire s, a tudása pedig hasonló a mini-hez.

2011. nov. 21. 22:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Nincs nekem bajom a HTC-vel, egy Desire S-t bármikor vennék 70 alatt. Az lenne a reális ára.
2011. nov. 21. 23:25
 20/27 anonim ***** válasza:

"márpedig még soha nem szaggatott be a wildfire s-em.."

Nekem kb.4 hónapig volt és nekem sikerült ezt elérnem...

Egy iGO elég volt hozzá...

Win esetében ilyenkor szokták mondani, alaposan kerregtette a "winyót", mire kilépés után magára talált a teló, de sikerült ezt pár játékkal is megcsinálni...

2011. nov. 21. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!