Szerintetek megéri venni egy Htc Wildfire S-t? Akinek van esetleg tapasztalat róla?
"Szerintem meg nagyon nem röhögi körbe..."
Nem röhögi körbe? Lehet, de hardversen alaposan felülmúlja a HTC-t...
PROCESSZOR:
Mini:Armv7 1 Ghz snapdragon proci, adreno 205 gpu, flash támogatás gyárilag
WS:Armv6 600 mhz, adreno 200 gpu, nincs flash támogatás, csak egy nem hivatalos flash player, ami elvisz egyszerűbb animációkat, de pl. az indán egy videót már csak képregényként lehet vele megnézni.
KAMERA:
Mini:5 mp kamera, hd videófelvétel
WS:5 mp kamera, 640*480 videófelvétel
KIJELZŐ:
Mini 3 coll, 16M színárnyalat, LED megvilágítású TFT.
WS:Igaz, hogy 3.2 coll, de csak 262k színárnyalat és csak sima tft lcd kijelző.
MEMÓRIA:
Mini:512 MB RAM / 1 GB ROM
WS:512 MB RAM / 512 MB ROM
Van néhány dolog amiben gyengébb a mini, pl.
Net:
Mini:7,2 Mbps
WS:14,4 Mbps
De ezt olyan sok helyen ki lehet, használni az országban, pl. ahol 3G a max vagy még az sincs csak edge.
Úgy összességében az xperia mini már csak az armv7 proci miatt is sokkal jobb választás hosszabb távra, a wildfire S csak jelentéktelen dolgokban jobb nála.
Akinek meg kicsi a kijelző (egyébként nem az), annak ott van az xperia mini-hez hasonló SE Live with walkman, 3.2-es kijelzővel, telenornál 42k áron.
"Igen, nem olcsó, de a SE Mini-t minőségileg és megbízhatóságát tekintve megeszi reggelire!!!"
Hát minőségileg a mobilarena tesztjén a 2 teló, tök ugyanolyan pontszámokat kapott ilyen téren, aki ilyet állít, hogy reggelire megeszi az alaposan elvakult...
Mobilarenan:A wildfire S összpontszáma:123 és emellé egy tetszett plecsni, még ajánlottat se kapott.
A mini összpontszáma 122, de emellé egy különösen ajánlott plecsni...
Én azt mondom a kérdezőnek, hogy hosszabb távra nem fog a wildfire S-el jól járni, ugyanis a jelenlegi állapot szerint nem fogja megkapni hivatalosan a legújabb androidot, az Ice Cream Sandwich-t, az xperia mini viszont igen...
Ha esetleg a WS meg is kapja, a gyengébb proci és kevesebb rom miatt nem sok köszönet lesz benne...
És még néhány benchmark illetve teszt eredmény a wildfire s és az xperia mini-vel kapcsolatban:
Quadrant standard:
WS:712
Mini:1611
AnTuTu Benchmark:
WS:1436
Mini:2955
Linpack:
WS:8,752
Mini:37.672
Utolsó:
Szerinted ez számít egy olyannak aki a HTC fizet?
Az utobbi 1-2 hónapban legalább 5-en regeltek a gyakorira akik ugyanezt fújják...
Talán egyszerűbb lenne, ha a htc is kiadna egy kib@szott telefont armv7 architecturával normális áron...
Húú hát köszönöm a válaszokat! :D
Nekem nem kell ilyen hűűű de menő meg mindenttudó telefon (mert arra ott lenne a desire s, iphone)
Annyira kell, hogy tudjak telefonálni, zenét hallgatni, fényképezni :D Ez a telefon kinézetre és árra is tetszett, azért gondoltam, hogy megkérdezem a véleményeteket. :)
Amúgy a minin gondolkoztam,csak szerintem túl pici.. :)
Akkor még ott van a se live with walkman, 42000-ért.
Az már nem lehet kicsi, mert ugyanakkora, mint a wildfire s, a tudása pedig hasonló a mini-hez.
"márpedig még soha nem szaggatott be a wildfire s-em.."
Nekem kb.4 hónapig volt és nekem sikerült ezt elérnem...
Egy iGO elég volt hozzá...
Win esetében ilyenkor szokták mondani, alaposan kerregtette a "winyót", mire kilépés után magára talált a teló, de sikerült ezt pár játékkal is megcsinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!