Hogyan lehet LG Shine-ra témákat, játékokat tenni?
Figyelt kérdés
A játékok,témák amiket eddig telepítettem nem futnak rajta.Játkoknál valami MIDlet hibát ír ki.
Akinek sikerült már játékokat vagy témákat rátennie kérem segítsen!
2009. máj. 10. 11:52
1/4 anonim válasza:
Témát nem lehet rá tenni úgy hallottam,játékot..hát azt meg nem tudom hogy lehet e.Na ezt jól megaszontam:))
2/4 anonim válasza:
Nem megy minden játék az LG-en. Én ezért vissza is küldtem, mert garanciában volt, de azt mondták, h egyszerűen ien a szoftja. Témákat meg nem is kaptam hozzá.
3/4 anonim válasza:
nem tűnt fel hogy alapból nincs rajta egy téma sem??
talán mert nem is lehet?
észkombájn...
játékot?
120000 ilyen kérdés van már :D
sokat segtettem!?
4/4 anonim válasza:
Utolsó de marha vagy...:)))) A sony ericssonomon sem volt téma és mégis lehet rá tenni. Ez nem zár ki semmit. Gondolom a következő logikus feltevésed az lenne, hogy ha nem adnak vele fülhallgatót akkor a zene sem megy rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!