Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet LG Shine-ra...

Hogyan lehet LG Shine-ra témákat, játékokat tenni?

Figyelt kérdés

A játékok,témák amiket eddig telepítettem nem futnak rajta.Játkoknál valami MIDlet hibát ír ki.

Akinek sikerült már játékokat vagy témákat rátennie kérem segítsen!

2009. máj. 10. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Témát nem lehet rá tenni úgy hallottam,játékot..hát azt meg nem tudom hogy lehet e.Na ezt jól megaszontam:))
2009. máj. 10. 17:45
 2/4 anonim válasza:
Nem megy minden játék az LG-en. Én ezért vissza is küldtem, mert garanciában volt, de azt mondták, h egyszerűen ien a szoftja. Témákat meg nem is kaptam hozzá.
2009. máj. 14. 18:46
 3/4 anonim válasza:

nem tűnt fel hogy alapból nincs rajta egy téma sem??

talán mert nem is lehet?

észkombájn...

játékot?

120000 ilyen kérdés van már :D

sokat segtettem!?

2010. nov. 2. 15:08
 4/4 anonim válasza:
Utolsó de marha vagy...:)))) A sony ericssonomon sem volt téma és mégis lehet rá tenni. Ez nem zár ki semmit. Gondolom a következő logikus feltevésed az lenne, hogy ha nem adnak vele fülhallgatót akkor a zene sem megy rajta.
2010. nov. 3. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!