Iphone 4 tulajdonosoktól kérdés (? )
Először is azt szeretném kérdezni, hogy az appstoreban mekkora az ingyenesen letölthető játékok aránya?
Tehát nem az van, hogy mittómén 100 játékból 3-4 ingyenes csak.
Illetve, hogy tényleg olyan jó játékok tölthetők rá, mintha számítógépes játék lenne?
Összeségébe megéri ilyen telefont venni?
Elég nagy az ingyenes játékok aránya, de míg a teljes fizetős változatban van mondjuk 50 pálya addig az ingyenesben csak 10 pld. (persze sok apróság van ami ingyenes teljesen)
Azért nagy csodát ne várj, persze vannak szép játékok és jó játékok de azért nem egy PC vagy ép konzol. Nagyon jó cucc és napközben úton jó szórakozás lehet/ nagy segítség, de én ha haza érek leteszem és ennyi.
Egyébként szerintem ne csak játékba gondolkodj, rengeteg hülyeség van fent amire nem is gondolnál és ha letöltöd mégis megtetszik.
És végezetül nem kell feltétlenül szifonban gondolkozni az android market sem rosszabb és hasonló ár kategóriában már nagyon jó androidos telefont kapni..
köszönöm szépen a választ!
még nem tuti, hogy iphonet veszek. csak egy éve spórolok telóra pénzt, és akkor már a legjobbat akarom.
"csak egy éve spórolok telóra pénzt, és akkor már a legjobbat akarom."
Hát az nem az iPhone lesz. :D
"Ja és kijelzőben is (4 és 4S) verhetetlen, azt képzeld el h nagyobb a felbontása mint egy "sima" TV-nek, hatalmas pixelsűrüség."
És azt egy akkora kijelzőn baromira észre lehet venni, mi? Amellett a színei elég tompák.
Egyébként kérdező, tényleg érdemes több fronton is körbenézni, lehet, hogy Androidos fronton találod meg álmaid telóját (sokan jobban szeretik a személyre szabhatóság, a nyílt forráskód miatt). Vagy esetleg még kicsit kivársz, és ha beindul a Windows telefon szezon megnézed mi jön a piacra.
10:10. akkor melyik lesz?
amúgy szerintem iphone 4et veszek, vagy 4s-t.
sokat olvastam róla, és mindenhol azt írják, hogy azok nyomják róla a kritikákat, akiknek kb 1x volt a kezükben. de ha használod 1-2 hétig rájössz, hogy a legjobb.
karácsonyra meg is ajándékozom magam.
holnap meg kicsit megnyomkodom a t-mobileban :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!