Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C5-03 vagy Samsung...

Nokia C5-03 vagy Samsung Galaxy mini?

Figyelt kérdés

fényképezés wifi internet szempontjából ?

és mikor képeket csinál várni kell mig kész lesz mint pl a nokia xpress music 5310 nál ?

2011. nov. 14. 22:21
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
41%
Nem azért írtam azt hogy a mini jobb mert olyanom van hanem azért mert tényleg jobb. A videóról csak annyit hogy a marketen van fent egy lgCamera nevű program amivel 640x480-as 30fps-es videót tudok csinálni(windows media player szerint is). Szándékosan van benne lebutítva a kamera. És szerintem nem én vagyok elvakult hanem te. Remélem még a 25. válaszra is írsz valamit hogy miért jobb a nokiád.
2011. nov. 15. 20:31
 12/33 anonim ***** válasza:
Ja és most néztem, csak nem rezisztív a kijelzője a nokiának???? Szerintem innentől kezdve lezárhatjuk a vitát.
2011. nov. 15. 20:37
 13/33 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem borzasztó a mini kijelzője. Azért szépnek se szép.

A kamerája tényleg jobb a Nokiának, a videófelvételnél a felbontás szerintem mindegy mert a telefonos felvételek minősége borzalmas.

Gyorsabb 3G net, ezen kívül van HSUPA

Mintha ezeket normálisan ki is lehetne használni az országban.. Jó 3G lefedettség már egész normálisan van, de a HSDPA-n meg HSUPA-n lehetne még dolgozni.

Ennyi különbségektől még nem jelenteném ki annyira, hogy fényévekkel jobb lenne a C5-03. A galaxy mini se egy hűdeszuper készülék, de valahogy a hétköznapi használat során meggyőzőbb még a kijelzője ellenére is. Én mondjuk egyiket se venném meg mert ott van a Blade ami alig kerül többe, meg az egyik válaszoló által említett Xperia mini ami most akcióban van. Na azok jobbak. Főleg az xperia mini.

2011. nov. 15. 20:45
 14/33 anonim ***** válasza:

"Remélem még a 25. válaszra is írsz valamit hogy miért jobb a nokiád."

Nincs Nokiám, szóval tényleg lezárhatjuk. Elhiszem, nem ezt a választ vártad.

2011. nov. 15. 20:59
 15/33 anonim ***** válasza:
Én azt is értem, hogy itt nem lehet normálisan kihaszlni a kütyü teljes képességét, de azért fél éve nem ezzel kellett volna előrukkolni. És a rezisztív kijelzőről meg csupán annyit, hogy mint akarsz te a kapacitívval egy 3,14 inches kijelzőn? Multitouchot?
2011. nov. 15. 21:03
 16/33 anonim ***** válasza:
*kihasználni
2011. nov. 15. 21:03
 17/33 anonim ***** válasza:
Igen pl multitouch
2011. nov. 16. 10:34
 18/33 anonim ***** válasza:
És ilyen parányi kijelzőn mit akarsz a multitouch-al? 3.5 colnál már csak-csak van értelme, és feljebb, de itt. Pici kézmozdulattal kinagyítod a fél oldalt, szóval...
2011. nov. 16. 10:58
 19/33 anonim ***** válasza:
Ő nem tudom mit írtál arra a válaszomra, hogy még 25-szörre is válaszolsz... Egyébként pont ez a multitouch lényege, nagy kijelzőnél pont azért nem kell mert ott már látod alapból.
2011. nov. 16. 16:42
 20/33 anonim ***** válasza:
Egy példa: Szerinted a SE Xperia X8-ba miért nem tettek multitouch-ot 2.1-el sem? Pont a miniatűr kijelző miatt.
2011. nov. 16. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!