Feketében sokkal jobb.
De a lányoknak jobban tetszik szerintem a fehér, mert az csajosabb valamivel.
aki azt nézi egy közel 200 ezres telefonnál, hogy mi a trendi, annak a fejével sok gond van.
külseje, vagy a tudása miatt veszem meg? amúgy én 23/f vagyok, hetero, és fehérem van (4S), mert szerintem szebb, illetve annyira nem látszik meg rajta a lenyomat.
Sziasztok!
Szerintem a Fehér szebb amit előttem leírt az egy commentelő ,hogy férfi és nekiis Iphone 4S fehére van és nemis homo ;D
teljesen egyet értek vele.Nekemis jobban tetszik a fehér és nemértem némelyik sznob miért mondja ,hogy a fehér lányos ....Szerintem egyértelműen nemaz ,barátom nak is fehér van.Az már ,hogy kinek mi tetszik és mi nem,a fekete is szép de nekem a fehér sokkal szebb és egyedibb ,és szinte mindnekinek fekete van és ez a fehér "új"-nak mondható ami-ért Iphone 4-4S amin 100% fehér ha fehér.
Nekem:Iphone 4 16 gb fehér em-van és nagyon tetszik!!
Nekem fehér jobban tetszik, de a fekete se csúnya. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!