Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a trendibb, a fehér...

Melyik a trendibb, a fehér vagy a fekete iphone?

Figyelt kérdés

2011. nov. 14. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Feketében sokkal jobb.

De a lányoknak jobban tetszik szerintem a fehér, mert az csajosabb valamivel.

2011. nov. 14. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Fekete
2011. nov. 14. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

aki azt nézi egy közel 200 ezres telefonnál, hogy mi a trendi, annak a fejével sok gond van.

külseje, vagy a tudása miatt veszem meg? amúgy én 23/f vagyok, hetero, és fehérem van (4S), mert szerintem szebb, illetve annyira nem látszik meg rajta a lenyomat.

2011. nov. 14. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, nekem a fehér jobban bejön.
2011. nov. 14. 18:17
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
szerintem a fehér jobban néz ki , bár nekem fekete iphone - om van , szerintem a fekete elegánsabb
2011. nov. 14. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem a Fehér szebb amit előttem leírt az egy commentelő ,hogy férfi és nekiis Iphone 4S fehére van és nemis homo ;D

teljesen egyet értek vele.Nekemis jobban tetszik a fehér és nemértem némelyik sznob miért mondja ,hogy a fehér lányos ....Szerintem egyértelműen nemaz ,barátom nak is fehér van.Az már ,hogy kinek mi tetszik és mi nem,a fekete is szép de nekem a fehér sokkal szebb és egyedibb ,és szinte mindnekinek fekete van és ez a fehér "új"-nak mondható ami-ért Iphone 4-4S amin 100% fehér ha fehér.

Nekem:Iphone 4 16 gb fehér em-van és nagyon tetszik!!

Nekem fehér jobban tetszik, de a fekete se csúnya. :)

19/F

2011. nov. 25. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi ,hogy szerintem a Fehér iPhone Fekete vagy /sötét Kék tokkal/Bumperrel gyönyörű ;D
2011. nov. 25. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!