Most akkor hogy van ez a procis dolog az Ace-szel?
Pl. ebben a videóbe, meg már máshol is olvastam/hallottam, hogy lassú, meg akadhat stb.
http://www.youtube.com/watch?v=_XUV1ZPBKjA
kb. 4:50-től kezd erről beszélni.
Pedig hát több osztálytársamnak van pl. Galaxy 3, Galaxy Mini, Galaxy 551. És azoknak még kisebbteljesítményű/lasabb...
processzora van.És az övéiken nem tűnt fel, hogy akadna, meg ilyesmi, pedig játszanak vala, meg minden ilyesmi.Most akkor hogy van ez?Én most szeretnék ilyet venni, de megéztem a videót és megilyedtem, hogy akadozni fog(a menü, alkalmazások, játékok stb.), vagy nem?
Lécci segítsetek!
Akinek ilyenj van írjon tapasztalatokat meg amit tud.
"Én most szeretnék ilyet venni, de megéztem a videót és megilyedtem, hogy akadozni fog"
Használattól függ, sok alkalmazásnál belassulhat, leginkább az armv6 proci miatt. Hiába 800 mhz-es közelébe sincs pl. a motorola defy szintén 800 mhz-es procijának, mert az armv7.
Szvsz ha hosszab távra akarsz telót, jobban jársz ezekkel:
Motorola Defy, xperia mini vagy mini pro esetleg huawei ideos x5 pro.
A Sonyknak kicsi szertintem a kijelzője, a Defy nem jön be, a huawei meg kínai.
Nekem nem kell nemtom én mire, csak játszani, meg ilyen általános dolgokra és a Galaxy: 3,551,Mini is elég jól elviszi őket.Nekem se kéne többre.De megnéztem Mobilarenát is:
"A szépen formált burkolat alatt 800 MHz-es Qualcomm MSM7227 dobog, munkáját egy Adreno 200-as GPU, valamint 384 MB ROM és RAM segíti. Ez röhögve meghajtja a 2.2-es Android rendszert, teljesen akadásmentesen fut a Google fejlesztése, nincs gond a menüben, de a multimédiánál sem."
"A sebesség kiváló, még a live háttérképek is csak kicsit akasztják meg a rendszert."
"A szépen formált burkolat alatt 800
MHz-es Qualcomm MSM7227 dobog,
munkáját egy Adreno 200-as GPU,
valamint 384 MB ROM és RAM segíti. "
Ugyanez xperia mini-vel:
"A szépen formált burkolat alatt 1000
MHz-es Qualcomm dobog,
munkáját egy Adreno 205-ös GPU,
valamint 512 MB ROM és RAM segíti. "
a 3 collos kijelző pedig egyáltalán nem kicsi, de akkor ott a 3.2-es live with walkman.
Galaxy 3 játékra?
Gpu sincs benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!