Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor hogy van ez a...

Most akkor hogy van ez a procis dolog az Ace-szel?

Figyelt kérdés

Pl. ebben a videóbe, meg már máshol is olvastam/hallottam, hogy lassú, meg akadhat stb.

http://www.youtube.com/watch?v=_XUV1ZPBKjA

kb. 4:50-től kezd erről beszélni.

Pedig hát több osztálytársamnak van pl. Galaxy 3, Galaxy Mini, Galaxy 551. És azoknak még kisebbteljesítményű/lasabb...

[link]

processzora van.És az övéiken nem tűnt fel, hogy akadna, meg ilyesmi, pedig játszanak vala, meg minden ilyesmi.Most akkor hogy van ez?Én most szeretnék ilyet venni, de megéztem a videót és megilyedtem, hogy akadozni fog(a menü, alkalmazások, játékok stb.), vagy nem?

Lécci segítsetek!

Akinek ilyenj van írjon tapasztalatokat meg amit tud.

2011. nov. 13. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
A Galaxy Miniben meg 551-ben ugyanez a proci van, csak kisebb órajellel. Amúgy ezekre a gsm online-os videókra ne adj, mert iphone fanok a tesztelők és minden akad nekik, ami nem iphone. Az Ace-nek átlagos használathoz teljesen korrekt a sebessége.
2011. nov. 13. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:

"Én most szeretnék ilyet venni, de megéztem a videót és megilyedtem, hogy akadozni fog"

Használattól függ, sok alkalmazásnál belassulhat, leginkább az armv6 proci miatt. Hiába 800 mhz-es közelébe sincs pl. a motorola defy szintén 800 mhz-es procijának, mert az armv7.

Szvsz ha hosszab távra akarsz telót, jobban jársz ezekkel:

Motorola Defy, xperia mini vagy mini pro esetleg huawei ideos x5 pro.

2011. nov. 13. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:

A Sonyknak kicsi szertintem a kijelzője, a Defy nem jön be, a huawei meg kínai.

Nekem nem kell nemtom én mire, csak játszani, meg ilyen általános dolgokra és a Galaxy: 3,551,Mini is elég jól elviszi őket.Nekem se kéne többre.De megnéztem Mobilarenát is:

"A szépen formált burkolat alatt 800 MHz-es Qualcomm MSM7227 dobog, munkáját egy Adreno 200-as GPU, valamint 384 MB ROM és RAM segíti. Ez röhögve meghajtja a 2.2-es Android rendszert, teljesen akadásmentesen fut a Google fejlesztése, nincs gond a menüben, de a multimédiánál sem."

"A sebesség kiváló, még a live háttérképek is csak kicsit akasztják meg a rendszert."

2011. nov. 14. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:

"A szépen formált burkolat alatt 800

MHz-es Qualcomm MSM7227 dobog,

munkáját egy Adreno 200-as GPU,

valamint 384 MB ROM és RAM segíti. "

Ugyanez xperia mini-vel:

"A szépen formált burkolat alatt 1000

MHz-es Qualcomm dobog,

munkáját egy Adreno 205-ös GPU,

valamint 512 MB ROM és RAM segíti. "

a 3 collos kijelző pedig egyáltalán nem kicsi, de akkor ott a 3.2-es live with walkman.

Galaxy 3 játékra?

Gpu sincs benne...

2011. nov. 14. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
1024 mhz akart lenni...
2011. nov. 14. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!