Szerintetek sony. E x8 vagy x10 mini?
Figyelt kérdés
mindekettő 40 lepedőbe kerül és majdnem ugyanazt tudják.mégis melyik tetszik jobban nektek? mondhattok más telót is csak én a s.e-ban bízom már évek óta,a lényeg hogy 40k legyen2011. nov. 13. 00:57
1/7 anonim válasza:
Nokia 500, nincs korlátozás,vesződség!Ingyen navigáció,könyebb kezelelhetőség stb.
2/7 anonim válasza:
"a lényeg hogy 40k legyen"
Akkor várj a karácsony előtti időszakig és az új xperia minit vedd, most t-mobile-nál neten rendelve valamivel 50k alatt van, de hosszab távon azzal jársz a legjobban.
3/7 anonim válasza:
Kártyafüggetlent vegyél az ilyen T-s sz@rt n vegyél még véletlenül sem!
4/7 anonim válasza:
Mi a baj a t-s sz@rokkal?
Én úgy 15 éve vagyok előfizető, de nem nagyon vettem észre, hogy sz@r lenne.
Az új mini-t is ott vettem előfizuval...
5/7 anonim válasza:
"ilyen T-s sz@rt n vegyél még véletlenül sem!"
Inkább t-s sz@r, mint akár vodafone...
6/7 anonim válasza:
Új xperia mini. Nokiával ne foglalkozz. Nem képesek haladni. Viszont ha használt és az a 2 vana mit mondtál akk az x10mini.
7/7 anonim válasza:
"a lényeg hogy 40k legyen"
Most már megkapod az új xperia mini-t a t-nél ennyiért a karácsonyi akcióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!