Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG...

Mi a véleményetek az LG Optimus 3D-ről?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, mint mindig, a 3D technológia kicsi, de, attól függ, hogy miért akarod megvenni, mert korrekt áron van a 2 maggal együtt.
2011. nov. 12. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem legjobb ár/érték arányú telefon, szép 3d képet ad ami maximálisan kivan használva, igaz nekem nem fáj a fejem tőle.
2011. nov. 12. 18:52
 3/4 anonim válasza:
Jó teló, a 3D képet hologrammal állítja elő, ezért nem kell szemüveg sem.
2011. nov. 12. 22:16
 4/4 Gold$oldier válasza:

Én nem rég vettem egy ilyen telefont.Nagyon tetszik,bírom a nagy 4,3 hüvelykes képernyőjét,a 3D is jó,igaz még nem olyan jó a technológia de nekem tetszett.Árát megéri,így kétmagos procival,egész jó képet ad a kamera,memória is elég(bár attól függ kinek),ha nem elég tudod bővíteni microSDvel.A készenléti idő,az kevés.100 óra papíron,és intenzív használat esetén egy nap alatt le lehet meríteni.

Olvass neten oldalakat róla és jobban megismerheted.Mert minden telóról és erről is sok mindent el lehet mondani.

2011. dec. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!