Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet java fájt telepíten...

Hogy lehet java fájt telepíteni s5230-as telefonra?

Figyelt kérdés
[link] erőől az oldalrol probáltam beírtam a játék nevét példa.jar és rámentem hogy install és újraindul mit csináljak
2011. nov. 12. 08:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Idézet a Prohardver fórumról:

"

Két módszer van.

1. Felrakod a .jar kiterjesztésű fájlt a memóriakártyára vagy a telefonra majd a telefonon rányomsz és értelemszerűen követed a telepítés menetét. Ha azt írja ki hogy "Nem támogatott fájl formátum" akkor vagy szoftvert frissítesz vagy a másik módszert használod.

2. Valamilyen szövegszerkesztő programba (pl.: jegyzetömb) kell beírni a következő szöveget úgy hogy a Valami.jar szöveg helyére a telepíteni kívánt alkalmazás nevét írod be kiterjesztéssel együtt majd elmented a szöveget és a kiterjesztését átírod HTML-re.

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UDF-8">

</head>

<body>

<h1>

<p><a href="Valami.jar"><font size="5">Telepítés megkezdéséhez bökj ide kétszer!</a></p>

</h1>

</body>

</html>

Fel kell tenni a telefonra ugyanoda ahol a telepíteni kívánt fájl is van majd elindítani. Ilyenkor a telefon megnyitja a böngészőt de nem használ netet. Rá kell nyomni a "Telepítés megkezdéséhez bökj ide kétszer!" feliratra kétszer és már települ is.

"

2011. nov. 12. 10:35
 2/2 anonim válasza:

Az én módszerem lehet kicsit jobb.

Egyszer már leírtam ide: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2379741-samsung-gt-s5230-am-minden-jatekra-azt-irja-ki-hogy-nem-tamogatott-fajltipus-m

De itt van még egyszer:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html>

<head>

<head><body style="background-color:black;">

</head>

<title>Installa apps</title>

</head>

<body>

<SCRIPT type="text/javascript">

nomeApp=prompt("Add meg a telepíteni kívánt fájl nevét!","");

document.body.style.color = "white";

document.write("file:///Mount/Mmc/Java/"+nomeApp+".jar");

document.write('<a href=\"file:///Mount/Mmc/Java/'+nomeApp+'.jar"\><input type="button" value="Telepítés indítása"></a>');

</SCRIPT>

</body>

<DIV><FONT COLOR="red"> <FONT SIZE="4">Java install</FONT></DIV>

Ezt másold ki, jegyzettömbbe illeszd be és mentsd el Java install néven és írd át a fájl kiterjesztését .html -re és mentsd el. A kész fájlt másold a memória kártya gyökérkönyvtárába és hozz létre egy Java nevű mappát a memória kártyán és ide tedd be a .jar és .jad fájlokat. Aztán nyisd meg a Java install.html fájlt és kövesd az utasításokat. Tanács: a .jad és .jar nevét írd át még a gépen pl. 1,2,3 stb. nevűre a könnyebb telepítés miatt. A progi böngészőt használ, de nem vesz le pénzt.

2011. nov. 16. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!