Hogyan tudom szinkronizálni az iphone-t?
Figyelt kérdés
Tehát feltelepítettem az itunes programot,elindítottam csatlakoztattam a készüléket,de semmi reagálás!Esetleg regisztrálni kell az itunes-ban?Elnézést,ha hülyeséget mondok,de most van elöször ilyenem!Legyen szíves valaki írja le részletesen,hogy hogyan kell!Egy utolsó kérdésem még az,hogy hogyan lehet megoldani,hogy külön-külön zene mappáim legyenek a telefonon?Mert külön mappápa raktam a zenéket,mégis egybe szórta az egészet!Elöre is köszönöm!2011. nov. 11. 19:40
1/1 anonim válasza:
Ha rákötöd az iAkármi cuccod, akkor ha csatlakoztattad, automatikusan indul az iTunes, ha mégse indítsd. Aztán devices-nél látni fogod a cuccod. A jobb alsó sarokban van a sync gomb, azzal szinkronizálod.
A mapparendezést nemtudom, bár szerintem nincs is rá szükség. Lejátszási listát tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!