Miért jó az android?
Nem azt írtam, hogy tökéletes!
A nem tökéletes és a nem optimalizált, nem ugyanaz!
De hát kinek mi a fontos. Számomra csak szépséghiba, hogy néha napján gondolkozik 1-2 másodpercet a mobil. Viszont olyan dolgokra képes, amire más nagyon nem. Inkább beáldozom azt a működés szempontjából nagyon minimális várakozási időt, azért, hogy mindent ingyen elérjek, (igen, mindent!) és olyan szolgáltatásokat kapjak, amit más nem tud nyújtani a számomra. Nekem megéri! Akinek nem, annak nem kötelező ezt választani. NINCS kompromisszumoktól mentes rendszer!!! Számomra ez a legelfogadhatóbb kompromisszum.
Tudnák azzal vitatkozni,hogy anno 2011-ben az androidnak mondható 2.0.1es szoftver milyen vot akkor....
Hát ma 2016-ban mondja azt bárki,hogy az.android sz*r... P8 lite on a 6.0 csak süvít rajta,bármi komplikáció nélkül..
Bárki mondhat bármit,de az Apple és a Windows phone kihaló félbe van,nem.csak én de a gyártók szerint is az androidhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!