Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia X8 nem engedi megnyitni...

Xperia X8 nem engedi megnyitni a letöltött játékot! Miért?

Figyelt kérdés

Azt írja,hogy nincs elég hely.

Letöltöttem a játékot,csatlakoztattam a telefont, a játékot beillesztettem az sdcard mappába,de nem engedi megnyitni.Van AppInstaller a telómon,de nem engedi feltelepíteni, mert azt írja,hogy nincs elég hely.

kb 2 GB szabad hely van a memóriakártyán.

2011. nov. 11. 15:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ja és a flashtool-hoz kell a pc companion a gépen a driverek miatt.
2011. nov. 11. 16:22
 12/24 A kérdező kommentje:
És tegyük fel,hogy elromlik rajta valami, pl nem nyitná meg a zenelejátszót,akkor vissza lehetne állítani mindent alapra,ahogy volt gyárilag?
2011. nov. 11. 16:24
 13/24 anonim ***** válasza:
pc companionnal bármikor, de a flashtool topicban vannak gyári romok azokat is vissza lehet pár kattintással tenni.
2011. nov. 11. 16:26
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. nov. 11. 16:27
 15/24 anonim ***** válasza:

Sd-re telepítés root után:

[link]

2011. nov. 11. 16:43
 16/24 A kérdező kommentje:

Inkább nem kezdem el megcsinálni,mert úgy van a leírás,hogy egy kezdő,mint én nem ért belőle semmit:S

Ez mi?

-indítsd a telefont Recovery módban

-miután a biztonsági mentést megcsináltad, csinálj egy full factory resetet még most a ROM telepítése előtt, ennél a ROM-nál utána később már ne!!

2011. nov. 12. 14:59
 17/24 anonim ***** válasza:

Ezeket hol olvastad?

Írtam, hogy a flashtool topicot nézd amihez regisztrálni kell, ott képekkel van leírva, hogy mit kell a rootoláshoz csinálni...

[link]

Flashtool letöltése:

"Root

A telefonon kapcsoljuk be az USB-hibakeresést Beállítások-->Alkalmazás beállításai-->Fejlesztés-->USB-hibakeresés pipa be +ha már itt vagyunk a

Beállítások-->Alkalmazás beállításai-->Ismeretlen források pipa be.

Kész a telefon beállítás.Semmi mást ne állítsunk be.

A telefont most dugjuk rá a gépre,de ne csináljunk vele semmit /max töltés gomb megnyomása/

Indítsuk el a Flashtoolt ,és nyomjuk meg a Root gombot.A rootolás elindul."

"A rootolás végén a telefon újraindul automatikusan

Ezzel kész is a rootolás.A Flastoolt nem kell bezárni,és a telefont se kell lehúzni az USB-ről"

Ezután a flashtoolban root ellenőrzése gombot lenyomod és a telefonon megjelenő superuser-en lenyomod az allow gombot.

Ezután a flashtoolban felrakhatod az xrecovery-t a megfelelő gomb lenyomásával, de ez nem szükséges a memkártyára telepítéshez, csak akkor kell, ha romot akarsz cserélni. Egyébként nyugodtan felrakhatod.

ezután jöhet a memkártyára telepítés megoldása:

[link]

Megcsinálod a memóriakártya partícionálását a leírás szerint (ehhez kártyaolvasó használata ajánlott). (ments el minden fontosabb adatot előtte).

Ha kész a fat32-es partícióra visszamásolhatsz mindent.

Visszarakod a partícionált kártyát a telóba, majd töltsd le a marketről a link2sd-t.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. nov. 13. 00:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja még annyit, hogy a pc companion legyen telepítve és fusson is az egész művelet közben a háttérben.
2011. nov. 13. 01:02
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszi a részletes leírást,nagyon hasznos!

Az igaz,hogyha kiveszem a memóriakártyát, akkor meg kell csinálni újra az egészet? :O

Te rootoltad a telefonodat?

2011. nov. 13. 11:47
 20/24 A kérdező kommentje:
A flashtoolt nem tudom letölteni :S Megszakad az elején
2011. nov. 13. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!